|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τζουμερκα , τσιπουρακι
Απόσπασμα:
Αχ Ζησσιμε... σε εμας με τα καινουργια μοντελα μαζι με τα τραπεζοκαθισματα πεφτουν και οι τιμοκαταλογοι...κατακεφαλα!! Ο παλιος ομως ειναι αλλιως! Καλη Ανασταση |
|
|||
|
|||
paschalis
ευχαριστω πολυ εχω και εγω βεβαια ενα αγχος μην μου μπλοκαρουν << τα ηλεκτρονικα και το ABS >> απο τις λασπες και τα χιονια κυριως μην που κοψει το χρωμα !!!!!!! Καλη Ανασταση |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μπράβο βρε Ζήσιμε ... όχι μόνο της παλιάς σχολής, αλλά ΚΑΙ "παλιάς κοπής" ... μ' αρέσεις ... Καλά να περάσεις κ καλή Ανάσταση !!! .
|
|||
|
|||
Τζουμερκα μου περιφανα
ΚΡΥΟοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!! ευτυχως που εχουν υπεροχο τσιπουρο |
|
|||
|
|||
Απο Μ. Σάββατο και για μια βδομάδα θα είμαι στα πάτρια εδάφη στα Τζουμέρκα (Πλαίσια Ιωαννίνων) αν σε βγάλει ο δρόμος προς τα εκεί το σπίτι είναι το πρώτο δεξιά μετά το γήπεδο...
|
|
|||
|
|||
Καλό Πάσχα!
|
|
|||
|
|||
Ε ναι....τον βρήκα!!!!
Και μόλις άρχισαν τα τσίπουρα.....στους Μελισουργους Τζουμερκα!!! ImageUploadedByTapatalk1334326037.407806.jpg |
|
|||
|
|||
Καλά να περνάτε παιδιά...καλή συνέχεια...
|
|
|||
|
|||
Εύγε Ζήσιμε ! Σου εύχομαι να περάσετε όμορφα καλή ανάσταση και όμορφες βόλτες με την κούκλα σου!
|
|
|||
|
|||
Ωπ τώρα το είδα είμαστε κι εμείς Συρρακο και φεύγουμε το πρωι
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαλονικιότικο Τσιπουράκι Πέμπτη 3/11 Πλατεία Άθωνος | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 110 | 09-11-2011 01:12 |
Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 23:32 |
Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video? | ΙoannisPanagiotidis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 49 | 09-02-2010 14:06 |
πιτσιρίκι | wolferin | Ανέκδοτα | 7 | 27-01-2009 19:39 |
Πέταξε κι εσύ ένα ζευγάρι παπούτσια | GS_maniac | Χιούμορ | 4 | 20-12-2008 14:06 |