|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φιλαράκια τα φώτα σας .
οχι ακομα δεν εχω θεμα ,απλα σε μια κουβεντα που ειχα με το μηχανικο μου τα συστηνει με κλειστα ματια,το να βαλεις ohlins δε λεω πολυ καλα,αλλα τα λεφτα ειναι...πολλα ...
|
|
|||
|
|||
Τα Wilbers full ρυθμιζομενα σε τι τιμη παιζουν??
|
|
|||
|
|||
αυτος Δημητρη ειναι μια κατηγορια μονος του μετα την παραγωγη του, πεταξανε και το καλουπι
|
|
|||
|
|||
Όσο έψαξα στην Ελλάδα σε αντίθεση με το εξωτερικό η Ohlins είναι πιο φτηνή από την WP. Είναι θέμα μάλλον αντιπροσώπου.
Για την ποιότητα της νομίζω ότι δεν υπάρχουν σχόλια, Επειδή όμως θα τα χώσεις καλό θα ήταν το αποτέλεσμα να σου αρέσει και οπτικά Μία φωτό νομίζω ότι είναι το καλύτερο επιχείρημα |
|
|||
|
|||
Με το καλο Δημητρη!!
|
|
|||
|
|||
ασε νομιζα οτι ειναι πιο φθηνα ,αλλα ειναι και αυτα μπαρουτι !!
|
|
|||
|
|||
οποτε η σουηδεζα ειναι μονοδρομος...ειναι και πανεμορφη η ατιμη
|
|
|||
|
|||
Εγώ όταν (πριν 1 χρόνο) μου έβγαλε πρόβλημα η μαμα ανάρτηση (ξερασε λάδια) την πηγα στον k shock μου έκανε επισκευή τις μαμάς ανάρτησης και μου έβαλε hyperpro ελατηριο... Όλα τα λεφτα....πάρε και την διεύθυνση τους ......(ΑΦΟΊ ΚΟΚΟΤΣΑΚΗ ΟΕ ΟΔΌΣ ΡΑΓΚΑΒΉ 97 ΑΘΉΝΑ ΤΗΛ 210 6468349 ) Εάν κανείς κατάσταση με αυτούς πες μου να παω εγώ να κανω ενέργειες ....!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Δημητρη κοιτα και για bitubo και τα emc ...απο τιμες ξερω τουλαχιστον για τα bitubo αρκετα καλες ,πχ σε (φτου φτου φτου)varadero οταν το ειχα ,το πισω ολοκληρο και σετ ελατηρια με τα λαδια 600 ευρω ,οταν αλλες εταιριες μονο για το πισω ηθελαν 700+..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βολτούλα πριν την Ηρακλειώτικη πίτα | yns | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 60 | 15-03-2011 22:25 |
Η κατσίκια τα κατσικάκια και ο κακός ο λύκος | MARK | Ανέκδοτα | 21 | 16-02-2011 18:53 |
Το καπέλο του Νότη Σφακια--κη | kostas_366 | Επικαιρότητα | 8 | 03-09-2010 12:38 |
προβολάκια ομίχλης | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 10 | 28-02-2010 09:04 |
προβολακια blue...-led φλασακια(2)-tank pad (της bmw)για f650gs και dakar | Stefi Orf | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 26-10-2009 13:07 |