|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: I NEVER wear a HELMET !
Άριστο θέμα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό το ποστ νομίζω, εκφράζει πολλούς από εμάς... |
|
|||
|
|||
παιδεία χρειάζεται.,.,,.
το καταναγκαστικό φέρνει τις περισσότερες φορές αντίθετα αποτελέσματα.,.,., ενώ όταν συνειδητοποιήσεις τι μακακία .,., δεν την ξανακάνεις.,.,., επαναφέρω.,.,.,, http://www.gsforum.gr/%CE%9A%CF%81%C...9%CE%B1-15142/ |
|
|||
|
|||
ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!!!
Κι όταν λέμε κράνος εννοούμε full face άσχετα αν οι περισσότεροι δυστυχώς χρησιμοποιούμε ανοιχτό το καλοκαίρι... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ειναι τελικα τοσο απλο... δεν το πιστευα, παρ'ολο που το σκεφτομουν... ειμαστε , μαλλον, καταδικασμενοι... ποσο μαλλον τα παιδια μας |
|
|||
|
|||
Σήμερα έφαγα μιά κλήση για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, με το αυτοκίνητο. Στη Λαυρίου, στη γέφυρα του Κουβερά ήταν το μπλόκο με ραντάρ. Οριο τα 80, πήγαινα με 109 σύμφωνα με το ραντάρ και τόσα πρέπει να ήταν διότι είχα στο κοντέρ περίπου 115. Ο προϊστάμενος του μπλόκου μου έκανε τη χάρη να γράψει 99χλμ στην κλήση και θα πληρώσω 45 ευρώ εντός δεκαημέρου. Ηταν πραγματικά φιλικοί όπως κι εγώ και πιάσαμε κουβέντα. Του είπα ότι τα 80 είναι εκνευριστικά λίγα για δρόμο με νησίδα. Εκείνος είπε ότι έχουν συχνά ατυχήματα, συνήθως με ζώα από παρακείμενες στάνες. Δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω.
Τέλος πάντων, τον ευχαρίστησα, μου ευχήθηκε καλούς δρόμους κι έφυγα. Αν και δεν είναι ώρα να πληρώνουμε πρόστιμα, δε με πείραξε, ας κάνουν τη δουλειά τους κι ας είμαστε όλοι προσεκτικοί..... |
|
|||
|
|||
Πολύ καλό μπράβο !!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν νοείται οδήγηση μηχανής χωρίς κράνος πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας αυτό .... είναι πράγματι θέμα παιδείας ... μπράβο στον δημιουργό του θέματος
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν όλοι έπρατταν όπως αυτός, το αυτονόητο δηλαδή, να έκαναν τη δουλειά τους, θα τους διώχναν όλους? Δε νομίζω. Ουδείς άμοιρος ευθυνών. |
|
|