|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ!!!!!
Απόσπασμα:
Δεν είναι όμως παντού έτσι ! Αν ήταν πραγματικός φίλος ή φίλη θα έπρεπε να σε προστατέψει ενημερώνοντας σε εγκαίρως για να μην σε "πάρει και 'σενα η μπάλλα"! Τώρα , αν και εφόσον αποζημιωθείς καλό θα είναι να σκεφτείς που θα ξανατοποθετήσεις τα χρήματα σου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό.......είναι μακριά απο τον Ελβετό. |
|
|||
|
|||
Έχω την εντύπωση ότι είναι υποχρεωτική η ασφάλιση υπέρ του Επικουρικού.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εισαι τελικά μεγάλος Κλαπανάρας αν εμπιστεύεσαι περισσότερους τους Γάλλους ή τους Έλληνες απο τον Ελβετό ! Απ' το να πας στους άσχετους καλύτερα να πας εκεί που είναι ο φίλος σου (αν έχεις κανένα!) |
|
|||
|
|||
Ο ασφαλιστής μου με ενημέρωσε ότι θα βρεθούν εταιρείες να εξαγοράσουν αυτά τα πακέτα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν κατάλαβες: ούτως ή άλλως ένα μέρος των ασφαλίστρων μας (περίπου το 5%) πάνε υπέρ του "Επικουρικού Κεφαλαίου". Εγώ μίλησα για την κάλυψη που παρέχει η εταιρία όταν υποστούμε ζημιά απο ανασφάλιστο.Δηλαδή:αναλαμβάνει να μας αποζημιώσει η εταιρία μας (αν θυμάμαι καλά μέχρι του ποσού των 1.500,00 €) και μετά εκείνη τα διεκδικεί από το Επικουρικό με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι το άλλο όχημα είναι βεβαιωμένα ανασφάλιστο και υπαίτιο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
4χ4 Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ και ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ !! | riko46 | Αθλητισμός | 3 | 14-09-2009 02:28 |
ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ!!! | Eject | Καλώς ήλθατε | 20 | 06-08-2009 04:53 |
ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. | PortoLeone | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 09-07-2009 10:49 |
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ PLEASE PM ME! | NLS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 25-05-2009 13:38 |
ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΕΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?? | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 9 | 11-02-2009 02:56 |