|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW Ενδοσυνεννόηση
Απόσπασμα:
αν το είδες σαν αντιμαχία, εκανες λάθος... να βοηθήσω ήθελα... Τελικά νομίζω και της BMW η ενδοσυνεννόηση Cardo made είναι ...δεν είμαι όμως σίγουρος... είδα εδώ και νομίζω ότι cardo system και BMW system (BMW=SCHUBERTH) έχουν κοινή ρίζα.. μπορεί κ όχι. όσον αφορά την τελειότητα των cardo δεν έχω καμμία εμπειρία... έχω διαβάσει αρκετές αναφορές χρηστών σε διάφορες ιστοσελίδες.. αξίζει να το ψάξεις... Επίσης προσωπικά ποτέ δεν θα πλήρωνα παραπάνω ευρώ για να αγοράσω ένα BMW logo αγαθό.. όταν ξέρω ποιός το κατασκευάζει...προσωπική γνώμη και δεν το βάζω ως αντιπαράθεση. Μπορεί σε κάποιον να είναι απαραίτητο το BMW logo, είναι όμως και πολύ ακριβότερο! Πιστεύω να έχεις δεί και εδώ εδώ εδώ Ότι και να διαλέξεις καλό είναι να γράψεις και εντυπώσεις για να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
από Μ&S με ενημερωσαν ότι η έκπτωση των 15% ισχύει και στα αξεσουάρ. Καθώς έγραφα με πήρε ο Θανάσης και αύριο πρωί θα την παραλάβω. Οπότε αναμείνατε για νεότερα, αφού την τοποθετήσω μόνος (το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να γιατι Gsforum Αλλά για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνετε το ενστικτο μου ότι ο Θανάσης είναι σωστός επαγγελματίας! Μπράβο του και μπράβο στην διεύθυνση του φόρουμ που τον ξεχώρισε κ τον στηρίζει!!! Last edited by siraxanz; 15-09-2011 at 00:21. |
|
|||
|
|||
Σ'ευχαριστώ πολύ
Όντως ο Θανάσης είναι ένας πολύ εξυπηρετικός και σωστός επαγγελματίας. Συμφωνώ με τα μπράβο σου τόσο σε αυτόν, όσο και στη διεύθυνση του φόρουμ. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα,
η τοποθέτηση ήταν όντως πολύ δύσκολη. Ευτυχώς βρήκα στο internet το pdf των επίσημων αντιπροσώπων για την τοποθέτηση (όποιος το θέλει, ας στείλει πμ με το mail του, να του το στείλω). Σε ένα ξένο φόρουμ Κ1300, ένας τύπος έκανε τρεις ώρες, εγώ ο Ελληνάρας λέω αποκλείεται, θα κάνω λιγότερο. Ξεκίνησα 12:30 το βράδυ και τελείωσα 5 παρά... Όλα όμως κομπλέ. Πραγματικά δύσκολη δουλειά (και εγώ δεν το πίστευα), καμία σχέση με την εύκολη τοποθέτηση του system5, σου δίνει όμως την δυνατότητα να μάθεις καλύτερα το κράνος σου. Συνειδητοποιείς ότι το system 6 έχει φτιαχτεί για να παίρνει όμως την μαμίσια ενδοσυνεννόηση, έχοντας κρυφά σημεία, όπου χωράνε η μπαταρία και το motherboard. Όταν ακούσεις δε, "welcome to bmw communication system" ή "goodbye" όταν κλείνεις, τρελαίνεσαι...Δεν είχα καταφέρει να κάνω pairing το iphone, κάνοντας κάποιο λάθος, όμως όταν πριν λίγο το κατάφερα, η κατάσταση απογειώθηκε (συγχωρήστε τον ενθουσιασμό, παρακαλώ). Μουσική και κλήσεις άπαιχτες (ευκολία στον χειρισμό των κλήσεων τρομερή). Δεν το έχω τεστάρει ακόμα στον δρόμο, οπότε αναμείνατε...Επίσης δεν έχω GPS με bluetooth πχ. garmin zumo, (τι λέει?), ούτε mp3, ούτε πρόκειται μέλλον να το συνδέσω με άλλο κράνος, για να δώ στις πολλές συσκευές τι γίνεται. Το manual (πληρέστατο) λέει μέχρι τρεις συνδέσεις και 10-12 hours συνεχής λειτουργία. Φορτίζει με φορτιστή που βγάζει Mini usb και ενδεικτική λυχνία LED φόρτισης πάνω στο κράνος. Οι οδηγίες εγκατάστασης δεν εμπεριέχονταν στο manual, και μετά κατάλαβα γιατί. Η εγκατάσταση έπρεπε να είχε γίνει από επίσημο, αφού πχ κάποια στιγμή λέει να κάνεις κάποια τεστ, που όταν έβγαιναν fault το manual έγραφε μετά: replace motherboard ή replace microphone κοκ, οπότε καταλαβαίνετε...Τέλος πάντων πήρα το ρίσκο και όλα ΟΚ. Για νεότερα, θα ποστάρω ξανά |
|
|||
|
|||
Καλά χιλιόμετρα να 'χεις με την νέα σου "συντροφιά"!
Jefe |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενδοσυνεννόηση made in China | element | Διάφορα | 34 | 03-11-2011 16:32 |
Interphone ενδοσυνεννόηση κράνους !! | CPretenteriS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 07-02-2011 17:14 |
Νέα ομαδική ενδοσυνεννόησης?? | george1968 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 31 | 28-09-2010 22:48 |
Ενδοσυνεννόησης Midland BT2 | NIKOS PAPADOPOULOS | Διάφορα | 12 | 12-03-2010 00:50 |
Ενδοσυνεννόηση ;;; | xvitos | Διάφορα | 29 | 21-03-2009 02:03 |