|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κατόπιν επιθυμίας των φίλων του GS Forum, που έκαναν την ευγενή "χειρονομία" κ προσέφεραν το αίμα, τα ονόματά τους ΔΕΝ θ' ανακοινωθούν δημοσίως, αλλά είναι στη διάθεση του Forum και της οικογενείας του άτυχου νέου, Δημοσθένη Αγγελόπουλου ..... Ένα μεγάλο ευχαριστώ, μου ζητήσε να μεταφέρω σε όλους, η οικογένεια Αγγελόπουλου, κ ένα ακόμα θα πω κι εγώ εκ μέρους του GS Forum για την άμεση ανταπόκριση των αιμοδοτών !!!!!!! .
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
4 έγιναν οι φιάλες αίματος !!!!!!!!!!!!!!!! Δύο από το νοσοκομείο Αργοστολίου, μία φιάλη απ' το νοσοκομείο Ηρακλείου, μία από το Κρατικό Πειραιώς !!!! .
|
|||
|
|||
Αυριο το πρωί θα είμαι και εγώ στο Νομαρχιακό των Χανίων!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
5 έγιναν οι φιάλες αίματος !!!!!!!!!!!!!!!! Δύο από το νοσοκομείο Αργοστολίου, μία φιάλη απ' το νοσοκομείο Ηρακλείου, μία από το Κρατικό Πειραιώς μία από το Νομαρχιακό Χανίων !!!! .
|
||||
|
||||
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!!!!
Όσοι προσφέρουν αίμα, να μου στέλνουν με ΠΜ ή E-Mail τα στοιχεία τους, προκειμένου να τα προωθώ ...... αρμοδίως ..... .
|
||||
|
||||
6 έγιναν οι φιάλες αίματος !!!!!!!!!!!!!!!!
Δύο από το νοσοκομείο Αργοστολίου, μία φιάλη απ' το νοσοκομείο Ηρακλείου, μία από το Κρατικό Πειραιώς, μία από Νομαρχιακό Χανίων άλλη μια από το νοσοκομείο Αργοστολίου !!!! .
|
|||
|
|||
Μπράβο σας παιδιά για την άμεση ανταπόκριση!!!
|
|
||||
|
||||
7 έγιναν οι φιάλες αίματος !!!!!!!!!!!!!!!!
Δύο από το νοσοκομείο Αργοστολίου, μία φιάλη απ' το νοσοκομείο Ηρακλείου, μία από το Κρατικό Πειραιώς, μία από Νομαρχιακό Χανίων άλλη μια από το νοσοκομείο Αργοστολίου άλλη μια από το νοσοκομείο Αργοστολίου !!!! Υ.Γ. ..τί έγινε με τους Κεφαλονίτες ;;;;; "Τους ήπιαμε το αίμα" ..... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
:sm5::sm5::sm5: Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά !!!!! |
|
|||
|
|||
ΚΑΙ αυτό σημαίνει Forum ...... ΠΡΩΤΑ η κοινωνική ευαισθησία και μετά όλα τ' άλλα ..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ R1150GS | RedSpider | Ζήτηση | 15 | 06-07-2009 00:20 |
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΕΑΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ | Γεώργιος Γαϊτάνος | Καλώς ήλθατε | 24 | 15-04-2009 09:56 |
ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ - 2 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 10-01-2009 11:37 |
ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 10-01-2009 04:55 |