|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: σε μια στιγμή αδυναμίας, αναψα ένα κερακι....
Ηταν μια ΥΠΕΡΟΧΗ μερα απ'το πρωι σημερα...Μαλλον ΒΟΗΘΗΣΕΣ κι'εσυ!
Να'σαι καλα! Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Βοήθειά σου Βασίλη! Να 'σαι καλά φίλε, που μας έβαλες στην σκέψη σου!
Jefe |
|
|||
|
|||
να είσαι καλά φίλε!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πολυ καλή η κίνηση σου φιλε μου,τουλάχιστον ας αναβουμε ένα κερακι,κανει καλο.
Κι εγω πάω αρκετά συχνά σε ένα εκκλησάκι,κυρίως αργά το βράδυ,καποιες φορές κάθομαι μονος για λίγο εκει και σκεφτομαι διάφορα,προβλήματα,λάθη του παρελθόντος που έκανα και ποσο καλυτερη θα ήταν η ζωή μου αν δεν είχα κανει τα λάθη αυτα.τυψεις...ερινυες που με στοιχειώνουν... Αν και δε θέλω τους παπάδες,είμαι θρησκος... Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Στιγμή αδυναμίας όταν σηκώθηκες.
Στιγμή δύναμης όταν το μοιράστηκες μαζί μας. Μπράβο και πάλι φίλε ! |
|
|||
|
|||
ξέρετε το μέρος εκεί σου δίνει γαλήνη! έχει μια ηρεμία τόσο δυνατή
που ακόμα και το πλήθος του κόσμου δεν σε αγγίζει... αναβοντας ένα κερί σου´ρχονται διάφορα,σε...σκέψεις, λύπες, χαρές!!! περναν τα πρόσωπα αστραπιαία απο το μυαλό σου... μέσα στις σκέψεις μου ήταν και αυτά που σας εγρεψα και πιο πάνω... άλλωστε ήταν ένα κερακι με σκέψεις και ευχές μόνο... νάμαστε όλοι καλά! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μπράβο Μπιλάκο ... νάχεις την ευχή του Γέροντα ...
|
|||
|
|||
Να είσαι καλά Βασίλη ήταν πολύ συγκινητικό πραγματικά αυτό που έκανες για όλους . Σε ευχαριστώ προσωπικά που μας σκέφτηκες . |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε Βασίλη...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ταρακούνημα από απότομο άνοιγμα γκαζιού σε ρελαντί ( GS 1200ADV ) | msmanos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 27-11-2011 23:05 |
Αγόρασε κι εσύ μια τράπεζα .......μπορείς !!! | Arkas | Επικαιρότητα | 11 | 29-10-2011 21:40 |
Δυο κείμενα, από διαφορετική σκοπιά, για μια όμορφη Ελλάδα! | syan | Ελλάδα | 3 | 12-10-2011 15:16 |
Νομιζεις πως εισαι αρκετα εξυπνος? (τεστ ευφυιας) | Vagelis Gar | Χιούμορ | 10 | 06-09-2011 23:54 |
τρίξιμο σε ανοιγμα του γκαζιου | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 25-09-2009 14:46 |