|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προστασια Αξονα απο Υγρασια;
πολυ σωστος.
|
|
|||
|
|||
στο κατω μερος του μπρατσου σε ορισμενα adv η bmw εχει κανει τρυπα περιπου 6mm γιαυτο τον λογο να φευγουν τα νερα που θα περασουν απο το λαστιχο πχ στο πλυντηριο αυτη η τρυπα για κανενα λογο δεν πρεπει να κλεισει γιατι ειναι πολυ μικρη για να μπουν νερα πχ βροχης εαν ομως περασει νερο θα φυγει αμεσως μηχανικος της bmw μου προτεινε να κανω και στην δικια μου και θα την κανω η μονη περιπτωση που θα βαλει νερα απο εκει ειναι μονο οταν προκειται να περασεις ποταμι οποτε σε μια εντουροβολτα την κλεινεις προσωρινα με μια ταινια το κακο ειναι να παραμεινουν νερα μεσα και ιδιαιτερα μετα απο πλυσιμο και ακινητοποιηση της μοτο για μεγαλο χρονικο διαστημα
|
|
|||
|
|||
Για τις φούσκες συγκεκριμένα, μετά το πλύσιμο, ψεκάζω με σπρέυ σιλικόνης και διατηρούνται εύκαμπτες και γυαλιστερές, σαν καινούριες
|
|
|||
|
|||
Έχοντας το αρχικό μου ερώτημα μόνιμα στο μυαλό μου,μου ήρθε η ιδέα αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω θερμοσυστελόμενο σωλήνα κατάλληλης διαμέτρου.
Έχει κανείς καμιά ιδέα αν μια τέτοια διαμόρφωση θα δημιουργούσε πρόβλημα στην λειτουργιά του άξονα. Γιατί αν κάτι τέτοιο λειτουργούσε θα έλυνε μια για πάντα το θέμα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εδώ έκαναν τσιγκουνιές σε άλλα κι άλλα, στον άξονα θα έκαναν χουβαρνταλίκια?
Εξακολουθώ πάντως να υποστηρίζω πως η επιφανειακή σκουριά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τελικά ποιο είναι το σωστό; |
|
|||
|
|||
Όντως το λέει το manual και μάλιστα με σήμανση κινδύνου
Το σπρέυ που χρησιμοποιώ είναι της CRC με ένδειξη για λάστιχα και ελαστικά μέρη, προς λίπανση και αναζωογόνησή τους γι'αυτό και η χρησιμοποίηση, όπως και οι περισσότερες εφαρμογές της σιλικόνης .. Όμως σε προϊόν που προτείνει η BMW για φροντίδα υλικών από λάστιχο, έχει την ένδειξη silicon free, που μάλλον σημαίνει ότι μακροπρόθεσμα (?) τα φθείρει Προφανώς και πρέπει να ακολουθούμε την οδηγία της εταιρείας .. |
|
|||
|
|||
Μήπως αυτό που φθείρει, τελικά, δεν είναι η σιλικόνη αλλά τα προωθητικά αέρια στη φιάλη? Εγώ κανένα χρόνο τώρα, χρησιμοποιώ γαλάκτωμα σιλικόνης και το εφαρμόζω με ψακαστήρι.
|
|
|||
|
|||
Προσφατα εχω αλαξει την επανω φουσκα και επεται και του ψαλιδιου ...
Απορια και δικη μου η φαση συντηρησης |
|
|