|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τροχαιο με μηχανη στην Εθνικη...
Μακάρι ο μοτοσικλετιστής να είναι καλά
Όσο για τα υπόλοιπα νομίζω ότι αυτό που του έλειπε ( του κυρίου με το τσιπ) είναι η στοιχειώδης πεδία ,και βέβαια αυτό ξεκινάει όχι μόνο από το σχολείο αλλά και μέσα από το σπίτι μας!!!!!! Έχω βιώσει και εγώ κάτι ανάλογο με τον πατέρα μου (οδηγώ μοτοσικλέτας ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περαστικά στον συνάδελφο μοτοσυκλετιστή |
|
|||
|
|||
Πρώτα Πρώτα σημασία έχει το παλληκάρι να είναι καλά και να μην του μείνει κανένα κουσούρι.
Απο κει και πέρα ο ΜΑΚΑΚΑΣ θα πάει φυλακή και φυσικά θα πληρώνει μιά ζωή. Κάτι ΜΑΚΑΚΕΣ σαν κι αυτόν πρέπει να δικάζονται οχι εξ αμελείας αλλά εκ προμελέτης. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ας είναι γερό το παλληκάρι!!! |
|
||||
|
||||
Λυπηρό για το παληκάρι,
λυπηρό για τον οδηγό του τζιπ, που λόγω πανικού εγκατέλειψε έναν άνθρωπο στην άσφαλτο .... Οι ποινές και προβλέπονται και εφαρμόζονται (για εγκατάλειψη..) Το θέμα είναι να μην συμβαίνει ή να μην ξανασυμβεί .....
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι ποινές ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ αλλά κατά πόσο εφαρμόζονται είναι μεγάλη ιστορία. Και δεν μιλάω στον αέρα..... Έχω φίλο που έχασε την αδελφή του και τον γαμπρό του από ασυνείδητο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ οδηγό αυτοκινήτου που τους χτύπησε πάνω σε μηχανή και τους ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ. ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΦΥΛΑΚΗ. Πλήρωσε ο μπαμπάς του ένα καλό ποσό (ήταν μεγάλο και γνωστό πορτοφόλι ....) Έχω επίσης φίλο που δουλεύει στο Ανακριτικό της Τροχαίας και δεί πολλά, που καλύτερα να μην τα ακούσετε ..... Και υπενθυμίζω την περίπτωση ΒΟΥΛΕΥΤΗ που πριν μερικά χρόνια μεθυσμένος εφυγε από τον δρόμο, σκοτωθηκε η συνοδός του, αυτός αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ και έφυγε και την επόμενη μέρα έλεγε ότι την κοπέλα δεν την ήξερε. Μετά κυκλοφόρησαν φωτογραφίες μαζί της αγγαλίτσα σε σκυλάδικο. Πήγε ποτέ φυλακή αυτός ???? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βασικά ένα χέρι ξύλο του χρειάζεται |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αθάνατη Ελλάδα!!! |
|
|||
|
|||
Α ρε αθάνατο χρήμα. Πόσους έχεις σώσει...!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βοηθηστε με στην πωληση για να παρω το βαπτισμα... | marioman | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 14 | 15-07-2009 17:35 |
Ατυχημα με μηχανη... | danaos | Κοινωνική ευαισθησία | 19 | 23-06-2009 13:29 |
Ερωτησεις για νεα μηχανη !!!!!!!!!!!! | nsepsas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 12-06-2009 18:13 |
Έγκλημα από «ανία» στην Ιταλία, νεαροί πυρπόλησαν με βενζίνη Ινδό μετανάστη | mvlad78 | Κόσμος | 10 | 22-02-2009 21:09 |