|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εφυγε ο Νίκος Παπάζογλου............
Καλο ταξιδι,ευχαριστουμε για τις μουσικες στιγμες που μας χαρισες!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον το οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, αλλά θα ήθελα να πάω στην κηδεία του.....
Προσωπικά δεν θεωρούσα μέχρι σήμερα ότι υπάρχει κάποιος ουσιώδης λόγος να συνοδεύεις κάποιον στη "τελευταία κατοικία" του....στη περίπτωση του συγκεκριμένου τραγουδοποιού, ναι, έχω μια επιθυμία να παρευρεθώ.... Τον σεβόμουν για την πορεία του, τα τραγούδια του μου φέρνουν όμορφες, καλοκαιρινές αναμνήσεις όσο και χειμωνιάτικες κρύες βραδυές σε κουτουκια της επαρχίας.... Βλέπω τώρα σε επανάληψη μια εκπομπή στην ΝΕΤ, θλίβομαι γιατί ολοένα εξαφανίζονται οι "ήρωες" που με συνόδευσαν όσο μεγαλώνω... Κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά αλλά το είχα διαβάσει σε μια πολύ πολύ παλιά συνέντευξή του ήταν ότι το στούντιό του το είχε χτίσει μόνος του και μάλιστα εκείνη την εποχή τριγυρνούσε με ένα R26...... δεν έχω τρόπο να κλείσω κάπως το post.....θλίβομαι πραγματικά |
|
|||
|
|||
¨τι νόημα έχουν όλα αυτά τι τρέχω να προλάβω....πέρασε η μισή ζωή δίχως να καταλάβω ¨
Καλό ταξίδι. |
|
|||
|
|||
Τουλάχιστον θα τον θυμόμαστε μέσα απο τα τραγούδια του..... έφυγε να κάνει παρέα με τον Ρασούλη..... Καλό ταξίδι...
|
|
|||
|
|||
Είμαι πραγματικά θλιμμένος....
Εκτός από τις γιαγιάδες μου, είναι ο δεύτερος άνθρωπος για τον οποίον δάκρυσα μόλις έμαθα για το θάνατό του. Ο πρώτος ήταν η αείμνηστη Μελίνα. Καλό ταξίδι Νίκο Παπάζογλου..... Θα ακούμε πάντα τα τραγούδια σου.... |
|
|||
|
|||
αν και μου αρεσαν λιγα τραγουδια του ηταν αδιαμφησβητητα ενας απο τους κορυφαιους τραγουδοποιους στην ελλαδα.
καλο σου ταξιδι Νικο. |
|
|||
|
|||
ειχα την τυχη να τον γνωρισω,οταν δουλευα φωτογραφος σε ενα μαγαζι που τραγουδουσε,την δεκαετια του 80...
απλος και πλακατζης,μηχανοβιος και ωραιος τυπος.... κριμα γιατι ηταν νεος.......ευτυχως που οι ανθρωποι αυτοι ΔΕΝ φευγουν ποτε απο κοντα μας |
|
|||
|
|||
Μόλις το έμαθα στεναχωρέθηκα, λες και "έφυγε" δικός μου άνθρωπος...
Αν μπορέσω να "ξεκλέψω" λίγο χρόνο αύριο το μεσημέρι, θα πάω να αφήσω ένα λουλούδι... Κρίμα... |
|
|||
|
|||
με τον Νικολα μεγαλωσα!περιμενα πως και πως να ερθει το καλοκαιρι να παω να τον δω στις συναυλιες!τουλαχιστον εχει παρεα τον φιλο του το Ρασουλη!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
'Εφυγε' ο Κώστας Θεοχάρης... | kostasvar | Διάφορα | 10 | 26-06-2010 17:24 |
Ο Νίκος Σπανός της Ιταλίας στην Ελλάδα !! | D_Artagian | Διάφορα | 19 | 10-05-2010 20:49 |
Εφυγε το κορίτσι γοργόνα.... | georgekostas | Κόσμος | 8 | 25-10-2009 19:55 |
Ο Νίκος Σπανός δοκιμάζει το GS του 2008 | Cpt | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 01-06-2009 10:29 |
Για σας είμαι ο Νίκος από τα Ιωάννινα. | Nick | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 14:12 |