|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλωδιο E.S.A.
Για την αναρτηση,ισως εχεις δικιο,για το antispin,διαφωνω...............αλλα ΔΕΝ πειραζει
|
|
|||
|
|||
οσα μπιχλιμπιδια εχει πανω η μηχανη απλα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες για βλαβες....
αλλα ρε παιδια αυτο το abs δεν το χωνεψα ποτε!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ολες τις περιπτωσεις, η τεχνολογια,βοηθαει δεν ειναι ΠΑΝΑΚΕΙΑ και δεν αντικαθιστα την εξυπναδ αη βλακεια του εκαστοτε χειριστη,οδηγου κ.τλ. η τεχνολογια απλα μας διευκολυνει, μας κανει πιο ευκολη και ΑΣΦΑΛΗ την ζωη....αρκει βεβαια σε ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις..... να μην το παρακανουμε......ποσοι εχουμε ακουσει διαφορες ιστοριες απο ΤΡΟΧΑΙΑ......ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΖΩΝΗ....ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ABS και πολλα αλλα......η Τεχνολογια ειναι παντα ευπροσδεκτη και για εμενα προσωπικα , οταν καβναλαω την Princess προτιμω να εχω copilot το αντισπιν το abs και τις αλλες<<<βλακειουλες>> απο το να οδηγω μονος......μην ξεχναμε οτι σαφως καποιοι απο εμας να ειναι <<<πιλοτοι>>>,αλλα ποσοι απο τους <<πιλοτους>>> οδηγουν παντα υπο νορμαλ συνθηκες????δεν εχουν οδηγησει ποτε μηχανικα η να ειναι κουρασμενοι????εκει λοιπον ακριβως ερχεται η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και βοηθαει...ιεπαμε δεν ειναι θεος,δεν κανει ΘΑΥΜΑΤΑ αλλα σιγουρα ,,,,,,,ΒΟΗΘΑΕΙ !!!!!(Ελπιζω να μην σας κουρασα) Οσο για το θεμα μας,,,,,δεν καταλαβα...μεχρι πριν λιγο αλλαζαν την αναρτηση τωρα απλα....πατεντα?????? |
|
|||
|
|||
μια φορα θα σε σωσει, αν δεν εχεις ABS αυτη η φορα μπορει να σε σκοτωσει!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σημ. γιατι δεν εγινες καθηγητης? τα γραφεις και τα λες πολυ ωραια!! |
|
|||
|
|||
Φιλος ιδιοκτητης GS μου ειπε και κατι αλλο...
Οτι τα GS της προ ESA εποχης εχουν αναρτηση της White Power (μαλλον αναφεροταν στα μοντελα πριν το 2007 γιατι τετοιο ειχε. Αυτες με το ESA εχουν κατα τα λεγομενα του αμορτισερ αλλης μαρκας και κατωτερης ποιοτητας. Μπορει καποιος που γνωριζει να μας διαφωτισει επι τουτου? Οσον αφορα τα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου Ηλια... Το ΚΤΜ σου για παραδειγμα δεν εχει ESA αλλα την ποιοτητα των αναρτησεων του κατα την γνωμη μου το GS την βλεπει μονο στα ονειρα του |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα GS μεχρι και τον 12/04 (οπως ηταν το δικο μου), ειχαν οντως αναρτηση WP. Μετα βαζανε Showa, αν δεν κανω λαθος. Τα ΚΤΜ οντως εχουν κορυφαιες αναρτησεις. Οτι ειναι extra για καποια μηχανακια ειναι standard εξοπλισμος για τα ΚΤΜ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|