|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δοκιμή ασύρματη ενδοσυννενόησης
Απόσπασμα:
Έχω προσαρμόσει ένα ζευγάρι ακουστικά της AKG, το Κ24p |
|
|||
|
|||
το vox ειναι πολλες φορες δικοπο μαχαιρι σε "φασαριοζικα" κρανη
|
|
|||
|
|||
Ειμαι και 'γω κατοχος της απλης εκδοσης εδω και 2 χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Η μπαταρια μου κραταει περιπου 8 ωρες συνεχομενης λειτουργιας στις εκδρομες. Οταν κανω χρηση μεσα στην πολη, ξεχναω ποτε το φορτησα τελευταια φορα. Οπως ειπε και ο katsab ειναι το απολυτο value for money.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λοιπον, δυο μηχανες στην εθνικη και ειχαμε συνδεσει τα ΒΤ (στα χαρτια, max range 500m τα δικα μας). Στην ευθεια μεχρι και 200m. αποσταση μιλαγαμε ανετα , μετα απο αυτο το οριο επεφτε η ποιοτητα συνομιλιας. Ως προς τη ταχυτητα, το οριο ειναι 100km/h. Μεχρι 100, μπορεις και μιλας ανετα, απο εκει και πανω, υπαρχει θεμα με τη ποιοτητα του ηχου (οχι με τη φασαρια λογω αερα) Για ενδοεπικοινωνια με συνεπιβατη παλι οριο ειναι τα 100km/h Για χρηση με κινητο,η συνομιλια ειναι μια χαρα αλλα η ποιοτητα στην ακροαση μουσικης θα μπορουσε να ειναι καλυτερη. Το ενα απο τα δυο σετ ελεγε οτι εχει και FM δεκτη αλλα αυτο το σεναριο δεν επαιξε ποτε καλα..... Value for money!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Καλημέρα σε όλους, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αγοράστηκαν τελικά αυτές:
New BT Interphone Bluetooth Motorcycle Helmet Multi Intercom Headset Full Duplex | eBay που είναι παρόμοια απλά υποστηρίζει full duplex συνομιλία. Έχουν έρθει και θα δοκιμαστούν σύντομα |
|
|||
|
|||
καλορίζικη!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Επιτρέπει πλήρως αμφίδρομη συνομιλία μεταξύ των συσκευών (μέχρι 4 συσκευές υποστηρίζει) που έχουν συζευχθεί. Το 1ο link που είχα ποστάρει (που ήταν και πιο φθηνό), μας εξήγησε ο πωλητής πως είχε μόνο master - slave λειτουργία, δηλ. όλοι μπορούσαν να μιλήσουν με τη 1 master συσκευή και η master με τις slave, άλλα οι slave ΔΕΝ μπορούσαν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||