|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πώληση αξεσουάρ, ζελατίνες adventure, tank bag
Καλησπέρα!
Αυτο το 3) Tank bag Bagster Athena μαύρο .......................30€ κουμπώνει σε tank cover της bagster; Δεν έχω επαφή με τις φωτογραφίες από τον υπολογιστή που μπάίνω αυτή τη στιγμή... ..και πόσα λίτρα είναι; Αν κουμπώνει το θέλωωωωωωωωωωωω! Το νου σας ωρέ!!! Θα με ενδιέφερε ίσως και το Tank bag Bagster Medea μαύρο .....60€! Επαναλαμβάνω: ρωτώ γιατι δεν μπορώ να τα δώ αυτή τη στιγμή.. Last edited by TIME; 08-03-2013 at 16:49. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χαίρομαι πολύ για το ταιριασμα που κάναμε και για τη γνωριμία.σου εύχομαι να τα κάνεις πολλά χιλιόμετρα και να τα χαρείς |
|
|||
|
|||
Το Ντράφι είναι στο Πικέρμι από ότι είδα.
Έρχεσαι προς Αθήνα; Αν ναι πότε θα μπορούσες να βρεθούμε; Ίσως και να μετριάσουμε την απόσταση |
|
|||
|
|||
Πριν κανονίσουμε συνάντηση πρέπει να βρω το medea γιατί η καλή μου γυναικούλα κάπου το "τακτοποίησε" στο υπόγειο. Οπότε μάλλον μετά την Κυριακή που θα έχω χρόνο να ψάξω θα μπορέσουμε να βρεθούμε
|
|
|||
|
|||
Αναμένω νεωτέρας λοιπόν!
|
|
|||
|
|||
τα νεότερα είναι ότι το tank bag medea δεν έχει βρεθεί στο υπόγειο μου ακόμα οπότε δεν είναι διαθέσιμο...
το tank bag bagster athena που το έχω όμως είναι 30lt και στη φωτογραφία παρακάτω φαίνονται στο περίπου οι διαστάσεις των σημείων στήριξής του ακόμα διαθέσιμα είναι τα παρακάτω: - Tank bag Givi T480 tanklock μαύρο ............70€ - Ζελατίνα adventure διάφανη αυθεντική BMW με λίγες γρατζουνιές, όχι ρωγμές ................60€ - Ζελατίνα adventure φυμέ MPF σαν καινούρια, τοποθετημένη εδώ και 2 μήνες..................70€ Last edited by nikostzach; 11-03-2013 at 18:41. |
|
|||
|
|||
Ενημέρωση της αγγελίας καθώς προστεθηκαν και άλλα πράγματα:
ακόμα διαθέσιμα είναι τα παρακάτω: - Tank bag Givi T480 tanklock μαύρο ............70€ - Ζελατίνα adventure διάφανη αυθεντική BMW με λίγες γρατζουνιές, όχι ρωγμές ................60€ - Ζελατίνα adventure φυμέ MPF σαν καινούρια, τοποθετημένη για 2 μήνες (τώρα είναι συσκευασμένη και περιμένει νέο ιδιοκτήτη)..................70€ - φλαπς φυμέ 20€ - προστατευτικά καπάκια κυλίνδρων μεταχειρισμένα, το αριστερό με γρατζουνιές από χαζή πτώση, το δεξί με μικρά σημαδάκια χρήσης.................. Και τα 2 μαζί 90€ φωτογραφίες των νέων αντικειμένων έρχονται προσεχώς......... εκτός από πώληση, συζητάω και ανταλλαγή με άλλα αξεσουάρ για adventure του 2007 |
|
|||
|
|||
Ενδιαφερομαι για τα καπακια, είναι τα μαύρα πλαστικά; Ανταλλαγή με touratech αλουμινίου με γρατσουνιές;
Send from RAZR Tapatalk |
|
|||
|
|||
Είναι τα αλουμινίου του adventure. Δε με ενδιαφέρει τέτοια ανταλλαγή
|
|
|