|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συνελήφθησαν τα παιδιά του Γρ. Νιώτη (A' Αντιπρόεδρος της Βουλής) στο «Ρεσά
Τι φταίει ο πατέρας, ανήλικα είναι; Η κόρη δικηγόρος και ο γιός στο μεταπτυχιακό του.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συνελήφθησαν τα παιδιά του Γρ. Νιώτη (A' Αντιπρόεδρος της Βουλής) στο «Ρεσά
Απόσπασμα:
Ακόμα καλύτερος ήταν άλλος καλός πατέρας ανηλίκου που ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι τα εκατοντάδες μπουκάλια μπύρας που βρέθηκαν τα είχαν μαζέψει για ανακύκλωση και το έφλεκτο υλικό το είχαν για την σόμπα! Άσε που το παιδί του έχει ασθμα και του είχε αγοράσει μάσκα για να πηγαίνει άνετα στις διαδηλώσεις το παιδί! |
|
|||
|
|||
Πέτρο το μικρό μου σχόλιο αναφερόταν αποκλειστικά στα περιγραφόμενα του ποσταρίσματος #1. Δεν έχω διαβάσει αναλυτικές δηλώσεις.
|
|
|||
|
|||
Αυτα συμβαινουν οταν τα παιδια γενιονται με το Κρουασαν στο στομα
μου αρεσαι η δηλωση του μπαμπα του οτι η κορη του ειναι δικηγορος (του ####υ λεω εγω η καλυτερα του captain bafooo) και ο κανακαρης με Μεταπυχιακο στη Μαμακια και ο μπαμπας αντιπροεδρος στην Εταιρια Αρπαγης Ελληνων. 300 Βουλευτες και ουτε ενας ΨΑΡΑΣ ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ (εναν ειχαμε και αυτος την εκανε) Ρε ουστ Μεσα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...με μεταπτυχιακό στη Μαμακία;;;;;;;;;;;; Κάτι θα ξέρεις. |
|
|||
|
|||
Αυτός ήταν ο λόγος που τόσο καιρό δεν γίνονταν συλλήψεις...Το μεγαλύτερο ποσοστό από τα καλοπαιδα είναι παιδία πολιτικών,δημοσιογράφων και επιφανών πολιτών...Εγινε η αρχή να δούμε...
|
|
|||
|
|||
πριν κάμποσους μήνες παιδί γνωστού βουλευτή πιάστηκε ενω ειχε κανει λαμογια το θεμα ξεκίνησε αλλά φυσικά θάφτηκε...κ μάλλον την γλίτωσε....εδω τα παιδιά πιάστηκαν κάνοντας αντιεξουσιαστικο αγώνα!!....δεν λέω οτι ίσως θα τιμωρηθούν.....αλλά νομίζω οτι ειναι αλλο το ενα κ αλλο το αλλο!!!
|
|
|||
|
|||
Για να δουμε ?
|
|
|||
|
|||
ρε πο---α και στρατιωτικο περιπατο που θελουν!!!!
δεν ειναι δυνατον οποτε γουσταρει ενα τετοιο τσογλανι να σπαει και ο μακακας πολιτης(εγω-εσεις) να πληρωνει τις μαμακιες του επιδη ο μπαμπας του εχει τα μεσα....αντε καιρος ειναι και αυτος ξηλωμα τα κουβαδακια του και σε αλλη παραλία...εδω δεν μπορει να κανει καλα τα παιδια του θα κανει τους πολιτες???(που εχουν και ποιο σοβαρα προβληματα!!) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα) | christosms | Τι μας έτυχε | 81 | 14-04-2010 00:34 |
Ο Chris Pfeiffer με το δικο του τροπο επισκεφτηκε τα κεντρικα της BMW ... !!! | soter3gm | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 05-10-2009 10:34 |
ΣΟΣ!!! παιδιά τα φώτα σας!!! | tzik1 | Γενικά - Αναβάτης | 31 | 14-09-2009 02:05 |
Να γιατί ΔΕΝ πρέπει να πηγαίνουμε τα παιδιά μας στο ζωολογικό κήπο ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 17 | 04-09-2009 11:19 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 14:20 |