|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: εμποριο μαυρων φιδιων και...κολοβων
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φοβουνται και το πολιτικο κοστος! δε βλεπεις τι γινεται?οι επαναστατες του κwλου παρουσιαζουν φυσιολογικο το να καταστρεφουν τα τσογλανια την ιδιωτικη και τη δημοσια περιουσια και να λιθοβολουν αστυνομικους,και τους φαινεται αδιανοητη η αντιδραση της αστυνομιας! οπως ο κακομοιρης ο αστυνομικος που κυνηγημενος πεφτει πανω σε τσογλανι και του ζητησαν και τα ρεστα!λες και ειναι μ@λ@κας ο ανθρωπος να πεσει επιτηδες πανω σε αντικειμενο με τη μηχανη,ξερουμε αλλωστε ποσο επικινδυνο ειναι αυτο για τον αναβατη! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δηλαδη απο τα γραφωμενα σου μου δινεις να καταλαβω οτι πρεπει να ειμαι η αναρχικος η χρυσαυγητης για να πω την αποψη μου???ειμαι ελληνας πολιτης που υπηρετησα την πατριδα μου πληρωνω τους φορους μου και να σου πω και κατι αλλο???πληρωνω και της μαμακιες απο αυτα τα τσογλανια που σπανε και καινε την αθηνα απο τους extra φορους...και φυσικα πληρωνω καθε φορα τα τσογλανια αυτα σπανε το μαγαζι μου χωρις να πληρωθω απο το κρατος...εγω αυτη την θεση μπορω να παρω εσυ τι θεση θα παρεις???? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στην θεωρια Κωστα αν θελω γινωμαι ο ΤΣΕ οπως ειναι και ολα αυτοι οι καρπαζοεισπρακτορες - κοτες που φορανε μια κουκουλα και κρυβονται σαν γκομενες-βιζιτες απο το ηθων!!! |
|
|||
|
|||
............
Last edited by georgekostas; 08-12-2009 at 00:14. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιωργο ξερεις τι ειναι να εχει πληρωσει 3 φορες για ρολα ψευδοροφες και εμπόρευμα??να περειμενεις να δουλεψεις λιγο τις γιορτες για να πληρωσεις τα δανεια (που εχεις φτιαξει 3 φορες τα ιδια πραγματα)και να μην μπορεις??? |
|
|||
|
|||
Καλα τα λέτε όλοι και κυρίως εσύ Δημήτρη και Νικόλα....
|
|
|||
|
|||
Εχω να πω ότι αυτά που κάνουμε πως δεν βλέπουμε κάθε φορά που γίνονται επεισόδια τα βλέπουν πεντακάθαρα οι άλλοι λαοί και μας θεωρούν σαν αυτούς στην Αφρική που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα¨Οταν καίνε το εθνικό σύμβολο για το οποίο οι παππούδες και προπαπούδες έδωσαν τη ζωή τους και οι δημοσιογράφοι ενώ τα αναλύουν όλα αυτό το προσπερνούν τότε να περιμένουμε και τα χειρότερα χωρίς να παραξενευτούμε.
Η καταστροφή για άλλη μια φορά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας είναι ότι χειρότερο.Στα κανάλια παρουσιάζεται η αστυνομία ότι χτύπησε πολίτες.Πάλι φατίει η αστυνομία όταν επεμβαίνει όπως και πέρυσι που κοιτούσε.Μήπως πρέπει να ληφθούν μέτρα πιο σοβαρά.Γιατί το κυνήγι με τα παπιά μόνο γέλιο προκαλεί.Ας δούμε επιτέλους και μια φορά αστυνομίες άλλων χωρών πως δουλεύουν.Το παν είναι η πρόληψη γιατί η καταστολή είναι το δυσκολότερο.Ας αφήσουν ε[ιτέλους οι πολιτικοί την αστυνομία ν ακάνει τη δουλέιά της μια φορά και δεν νομίζω ότι θα αποτύχουν |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κάποια στιγμή πρέπει να δράσουν έτσι γιατί αν συνεχιστεί αυτή η αμυντική στάση για να μην έχει πρόβλημα ο κάθε πολιτικός που κυβερνάει θα έχουμε και άλλα θύματα και θα ψάχνουμε ακόμα να βρούμε την αιτία η οπία είναι μπροστά μας και δεν τη βλέπουμε.
|
|
|