|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καφεδάκι στoν Ωρωπό την Κυριακή 08/02/09
Απόσπασμα:
ωχ το στομάχι μου... |
|
|||
|
|||
καθηστε να το σκεφτουμε!τι ωρα ανοιγουν τα ...διοδια?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
O KOLOKAS και εγώ έχουμε συνεννοηθεί να πάμε στην καφετέρια νωρίς για σφουκαρισματάκι χε χε χε |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Καλά που μας το είπες για να καθυστερίσουμε .....
|
|||
|
|||
εγω αυριο στις 9 θα ειμαι στα διοδια στις Αφιδνες εχει αγωνα drift στην πιστα που ειναι εκει διπλα στιν εθνικη
καλα παντος για καφε στον Ωρωπο ειναι απο τις 12 και μετα αμα προλαβω θα ερθω και εγω |
|
|||
|
|||
Ξανα μανα
|
|
|||
|
|||
Να μαστε κι εμείς, γυρίσαμε. Περάσαμε πολύ ωρα;ία, ο καιρός ήταν τέλειος μας έκανε τη χάρη.
Να ευχαριστήσω τους γονείς του Άρη, την κα Μαρία που έκανε τα πάντα να μας ευχαριστήσει. Άρη, να τους χαίρεσαι και να ναι πάντα καλά! Last edited by Cpt; 08-02-2009 at 19:57. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παιδιά ήταν υπέροχα!!!! Αν ήξερα ότι γενικά στις εξορμήσεις περνάτε έτσι θα είχα συμμετάσχει νωρίτερα!!!!! Πάντα τέτοια!!! Πάμε για τα επόμενα τώρα!!!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς του Άρη. Καταπληκτικοί άνθρωποι!!!!! Απ ότι είδα η μητέρα του "ψηνόταν" να πάρει και μηχανή!!! Λίγο πριν αναχωρήσουμε σκεφτόταν ποια θα της πήγαινε!!! :-) Να ναι πάντα χαρούμενοι και γελαστοί!!!! Υ.Γ. Παιδιά όποιοι έχετε φωτογραφίες αν μπορείτε στελτε τες και σε μένα. Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Πράγματι. Ξεκίνησε σαν χαλαρή συνηθισμένη βόλτα για καφέ, όμως η κυρία Μαρία και ο κύριος Βασίλης (οι γονείς του Άρη), με την απαράμιλλη φιλοξενία τους και την ζεστασιά τους, την έκαναν ξεχωριστή. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να χαίρονται την ωραία τους οικογένεια !!!!!!!!!!!
|
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι την Τετάρτη 04-02-09 !!!!!! | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 05-02-2009 15:04 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 28-01-09 !!!!!! | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 28-01-2009 20:34 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 21 -1 - 09. | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 23-01-2009 12:58 |
Καφές στην Βουλιαγμένη την Κυριακή 18/1 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 21-01-2009 01:20 |
Καφεδάκι την Παρασκευή 2/1/2009 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 02-01-2009 00:15 |