|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σύλληψη Χ.Α. Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή;
Απόσπασμα:
Επιγραμματικά θα γράψω... Η Χ.Α. πάει εκεί που πρέπει, τα υπόλοιπα είναι μέρος του παιχνιδιού εξουσίας όπως ήταν και όπως θα είναι πάντα. Εχω επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια να είμαι έξω από την σκακιέρα αυτή. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος τρόπος να είναι κανείς κερδισμένος ή αν θέλεις όχι χαμένος... Last edited by frits; 29-09-2013 at 19:50. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εφ' όσον είναι άποψη που δεν προσπαθείς να επιβάλλεις, είναι σαφώς σεβαστή. Η απόφαση σου να μην γράφεις στα πολιτικά θέματα, εξ ίσου σεβαστή και εν πολλοίς κατανοητή. Η χ.α., ο τσοχατζόπουλος, ο φονιάς της Ραφήνας, τα μέλη των πηρύνων της φωτιάς, η παπαδιά στη Ζαχάρω και τόσοι άλλοι, όπως σωστά είπες είναι εκεί που πρέπει. Επειδή ίσως αυτό σου το σχόλιο, να αναφέρεται και στην δική μου εμμονή και μόνο αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Όπως είσαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα έκτροπα γύρω από το Πολυτεχνείο, έτσι κι εγώ είμαι ιδιαίτερα αρνητικός σε κάθε τι που προσπαθεί να "ξελασπώσει" τους εγκληματίες αυτούς. Ιδιαίτερα, όταν έρχονται ενδεδυμένοι τον δημοκρατικό μανδύα και μας κοροϊδεύουν μεσ' τα μούτρα μας, εξανίσταμαι. Δεν είναι δυνατόν τόσοι πολλοί εδώ μέσα να απειλούν και να προτρέπουν σε λυντσάρισμα, διαφόρων κοινωνικών ομάδων και προσώπων, εντός και εκτός Ελλάδος και να είναι μεμπτή η καταδίκη των εγκληματιών και όσων τους υποθάλπτουν. |
|
|||
|
|||
Ρε σεις τι δεν καταλαβαινετε πια σ αυτην την χωρα?Τα παντα ειναι χολυγουντιανες υπερπαραγωγες,απο τις ειδησεις μεχρι κ τις εξαγγελιες για την προσφυγη μας στο ΔΝΤ...
Ειμαστε λαος των ακρων,δεν το βλεπετε παντου γυρω σας?Οποτε στην συλληψη των ΧΑτων,γιατι να αλλαξει κατι? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σεβαστόν!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Όταν πριν ενάμισι χρόνο ο Κασιδιαρης χαστουκισε την Κανέλλη πολλοί χάρηκαν.....
Φίλε stukas ο Κασιδιαρης είπε παλιολινατσες και #### το σπίτι σας. Αυτός κι οι όμοιοι του ψηφίστηκαν από πολλούς Έλληνες για διάφορους λόγους. Το σόου λίγο με ενδιαφέρει, το σημαντικό είναι συνεχίσει η δικαιοσύνη σε αυτό το μονοπάτι, γρήγορη δουλειά και ξερίζωμα της βίας ένθεν κακείθεν Σε μερικούς μήνες έχουμε ευρωεκλογέςκαι δεν είμαστε μόνοι μας. Τα πράγματα είναι απλά, η ΧΑ πέρασε το όριο με τη δολοφονία Έλληνα. Όσο σκότωναν της γης τους κολασμενους δεν κουνήθηκε φίλο. Ακούμε για διάβρωση των σωμάτων ασφαλείας, αυτό έπρεπε να τελειώσει. Δε μιλάμε για οπαδούς της χούντας, μιλάμε για ναζιστές, δεν έχουν θέση στην Ελλάδα. Και για να τελειώνω, ας μαζέψουν και τους μπαχαλακηδες, αριστερούς και δεξιούς κι ας κάνουν όσα σόου θέλουν. Ο ελληνικός λαός θέλω να πιστεύω ότι έχει πάψει να τρώει κουτόχορτο. Για να δούμε, θα εισπράξουν τίποτε από τη λίστα Λαγκάρντ; _________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
Κι όσον αφορά τον Γεωργιάδη, είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι κάνει καλή δουλειά.
Από αυτά που ακούω από εργαζόμενους σε νοσοκομεία είναι πανταχού παρών. Απλά το αναφέρω, μην το πιάσουμε, είναι αμαρτωλή ιστορία η υγεία. _________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
Όλο αυτή η πρωτόγνωρη διαδικασία είναι κατά μεγάλη πλειοψηφία αποδεκτή από τον Ελλ λαό και δίνει τη δυνατότητα στο Σύστημα να φερθεί με την ίδια αυστηρότητα και σε άλλους χρόνια ανέγγιχτους μπαχαλάκηδες . Για να δούμε.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πέμπτη πρωί πήγα τέρμα Μιχαλακοπούλου, σπασμένες βιτρίνες, αλλού σπασμένα αυτοκίνητα, ας τους μαζέψουν. Αρκετά. Και να θυμίσω ότι είναι δημοκράτης _________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|