|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 2ο Ιστορικό Ράλι Ηρακλείου - Ενημέρωση
Απόσπασμα:
Γράψε μας κάτι παραπάνω ...
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Βαγγέλη ... περιμένουμε φωτός και ανταπόκριση ...
|
|||
|
|||
Πρώτη συμμετοχή μου σε τέτοια οργάνωση και πρέπει να πω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Μπράβο στα παιδιά που το σχεδίασαν και με κέφι και κόπο το έκαναν να συμβεί. Φωτό θα ανεβάσω μόλις βρω από τους οργανωτές που είχαν και φωτογράφο.
Μια ωραία περιγραφή και μερικές φωτογραφίες θα βρείτε εδώ 2ο Ιστορικό Ράλι Ηρακλείου - CretaDrive.gr Ελπίζω του χρόνου να πάμε κι άλλοι, υπάρχουν πολλές ακόμη κλασσικές μοτο που αξίζει να φτιαχτούν και να τρέχουν! |
|
|||
|
|||
Μπραβο στους οργανωτες και στους συμμετεχοντες!
|
|
|||
|
|||
Oρισμένες από τις φωτό που τράβηξα στο δευτερο ιστορικό ράλλυ της ΛΕ.Κ.Ο.
Περισσότερα θα διαβάσετε στο 6ο τευχος του περιοδικού μας Classic Century που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλη. Ρασιδάκης Μιχάλης Εκδότης (Ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος της ΛΕ.Κ.Ο.) |
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια πάρα πάρα πολλά και από εμένα στους συμμετέχοντες αλλά και στους διοργανωτές.
Τέτοιες ενέργειες και προσπάθειες είναι παραπάνω από αξιέπαινες!! :sm5::sm5::sm5: Εννοείται ότι περιμένουμε και ακόμα περισσότερες φώτο.Ήδη άρχισαν να μου τρέχουν τα σάλια..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενημέρωση για τις επερχόμενες απεργίες, | MARK | Χρήσιμα | 4 | 25-12-2010 13:01 |
Το ενδεχόμενο επιστροφής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι εξετάζει η Saab | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 4 | 12-08-2010 07:59 |
Ράλι Ακρόπολις | leonidas | Αυτοκίνητο | 20 | 29-06-2009 15:40 |
Ενημέρωση ............... | riko46 | Χρήσιμα | 6 | 26-03-2009 20:09 |
Ιστορικό (πλέον) video...! | gemara | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 11 | 23-02-2009 13:24 |