|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οκτωβρης Καππαδοκια
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Όπως γράφουν και τα παιδιά παραπάνω να περάσεις οπωσδήποτε από Egirdir και Μustafapasa (Σινασός) που είναι κοντά στο urgup στην καρδιά της Καππαδοκίας και θα σου το πρότεινα και για τόπο διανυκτέρευσης (στο old greek house) αφού είναι λιγότερο τουριστικό και πανέμορφο. Επίσης να περάσεις από το Safranbolu (Σαφράπολη). Σε βγάζει καμιά 100 χλμ απ' την πορεία σου αλλά αξίζει γιατί είναι χωριό προστατεύομενο από την unesco.
Διάβασε κι εδώ: Τουρκία | Moto Adventures Εξωτερικό | Motoriders Club |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Νομιζω θα παω απο επαρχιακους, αρκει να νοιωσω οτι θα βγαλω τις δυο μεγαλες διαδρομες σε μια μερα την καθε μια: pamukkale-urgup, urgup-istanbul..Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια...
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα, χρειάζομαι μια τεχνική βοήθεια, το συντομότερο... Είμαι Κω, και το απόγευμα περνάω bodrum. Κάνοντας μια βόλτα το πρωι διαπίστωσα πως όταν έχω 60-70κλμ μου κοσκινίζει το τιμόνι. Είμαι τριβαλιτσος δικαβαλος, έχω σφιξει σχεδόν τέρμα την προφορτιση και μιάμιση στροφή την απόσβεση (f800 gs), έχω καινουρια στρωμένα λαστιχα... Τι μπορει να είναι; Να ανησυχω;
|
|
|||
|
|||
το έλυσες το θέμα?που είσαι? χωρίς να είμαι ειδικός..δες τις πιέσεις των ελαστικών σου..
|
|
|||
|
|||
Είμαι ήδη καπαδοκια από το Σάββατο, δεν το ελυσα, αλλά δε με προβλημάτισε και ιδιαίτερα. Σε ταχύτητες 100 κλμ.και πάνω απλα νοιώθω ένα πολύ ελαφρύ τρεμουλιασμα στα χέρια. Σίγουρα κάτι τρέχει με τη μπροστινη ρόδα μου, γιατί δοκίμασα και χωρίς βαλίτσες ,μόνο δικάβαλος, και μου κάνει το ίδιο. Anyway, προς το παρόν απολαμβανω την κάθε μέρα σε αυτό το φανταστικό μέρος και όταν με το καλό γυρίσω θα το ψάξω.
|
|
|||
|
|||
Ωραία καλή συνέχεια σου εύχομαι..
|
|
|||
|
|||