|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λειτουργία ABS σε F650GS (Twin)
Η μανέτα, επειδή έχω μακρυά... δάχτυλα(!!), είναι στην πιο ανοιχτή της θέση.. δεν πιάνει στο grip.
Το φαινόμενο συμβαίνει όπως είπα περισσότερο στα σαμάρια παρά στις λακούβες. Να σου πω την αλήθεια πάντως δεν έχω προσπαθήσει να την σφίξω περισσότερο, γιατί όταν ενεργοποιείται το ABS, ενστικτωδώς αφήνω ελάχιστα το φρένο για να απενεργοποιηθεί το ABS και συνεχίζω πατώντας το ελαφρά. Κοινώς σε όλη τη διάρκεια το πατάω το φρένο τόσο ώστε να μην πεταχτεί το ABS. Θα το δοκιμάσω, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα είναι χειρότερο όμως έτσι! Θα σε ενημερώσω για τα αποτελέσματα, θα βγω σήμερα έξω για κυνήγι σαμαριών.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ιδιο παθαινα και εγω ενστικτωδως την αφηνα αλλα μια δυο πεντε δεκα ξεκινησα να κανω διαφορετικα πραγματα να δω που θα στρωσει...και ψιλοεστρωσε....μην σε παρω στο λαιμο μου ομως ε? |
|
|||
|
|||
Κοίτα να δεις, εγώ θα ακολουθήσω αυτό που μου είπες, σαμαράκια, ολισθηρός δρόμος, λίγο χαλικάκι, και πλάκωμα στα φρένα...
Το κρίμα στο λαιμό σου! |
|
|||
|
|||
χαιρετω το forum!! εχω το F800GS και αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα!!! βελτιωθηκε δεν λυθηκε με την εξης πολυ απλη πατεντα!! εχω βαλει το προστατευτικο της toyratech και εβαλα ενα tie wrap και σταθεροποιηθηκε το ποτηρακι που εχει μεσα τα υγρα των φρενων!!! αυτο ειχε ως αποτελεσμα να βελτιωθει ξαναλεω οχι να λυθει τελειως! φιλος παντως που εβαλε την μεταλικη βαση της toyratech και ξανα tie wrap λεει πως το προβλημα εσκασε!!!! βαζω φωτο για να γινω κατανοητος!!! ελπιζω να βοηθησα!!
καταλαβαινω πως ακουγεται λιγο παραλογο..... περιμενω της εντυπωσεις σας!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Την σαπουναδα ξεχασες!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν σκεφτώ και κάτι άλλο που θα κάνει τη βόλτα μου πιο ενδιαφέρουσα θα το ποστάρω! |
|
|||
|
|||
αδερφε μου δεν εχεις να χασεις τπτ!!!! το tie wrap κοστιζει 0,50 λεπτα!! εγω ειδα διαφορα παντως..... την παντετα την εκανε συναδελφος απο την δουλεια ο οποις το postαρισε εδω F 800 Ευαισθησία abs τέλος!!!!!!!! - BMW F800 Riders Forum
ριξε μια ματια γιατι και αλλοι που εχουν το st βρηκαν την υγεια τους!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Έχω τέτοιους πλαστικούς σφιχτήρες, θα βάλω το απόγευμα που θα πάω σπίτι και θα το δοκιμάσω και αυτό. Πρέπει να είχες ποστάρει και στο moto.gr σωστά;; Γιατί κάπου το είχε πάρει το μάτι μου το θέμα κάποια στιγμή.
|
|
|||
|
|||
Ναι οχι εγω ο συναδελφος!!! ειμαστε στην ιδια δουλεια μαζι και εχει το ιδιο αλλα σε κιτρινο!! προσεχε μην (πνιξεις) πολυ δυνατα το σωληνακι των υγρων!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητείται ψηλή σέλα για F650GS (Twin) | antoine | Ζήτηση | 1 | 20-12-2009 18:40 |
ΠΩΛΗΣΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ F650GS TWIN | geolag | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 17-12-2009 00:57 |
Ζητείται ψηλή ζελατίνα για F650GS (Twin) | komvot | Ζήτηση | 1 | 15-12-2009 00:59 |
[ΠΩΛΕΙΤΑΙ] F650GS TWIN | platon | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 8 | 30-06-2009 02:42 |
ΧΑΜΗΛΗ ΣΕΛΑ ΓΙΑ F650GS TWIN 2009 | aeras69 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 07-05-2009 18:02 |