|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: service για την BMW μας...?
Ότι κ να επιλέξεις, καλή επιτυχία ....(πες μας αν θες κ τις εντυπώσεις σου) Πέρνα από τα "Νέα μέλη", να σε καλωσορίσουμε ΚΑΙ επισήμως .... .
|
|||
|
|||
Εμενα με εχουν πάρει 2 φορες απο τη ΒΜW, το τμημα πελατων, τη πρωτη φορα φορα δεν ειχα θεματα, τη δευτερη αλλαζοντας συνεργειο ειχα παρα πολλά, τους τα ειπα αλλα εγω σε αυτους δεν ξαναπάω....
Μακαρι να ηξερα αν εβαλαν χέρι σε αυτους που νομιζουν οτι οι μηχανές μας είναι μηχανες του καφε σε σειρα παραγωγής στα βαθη της Κινας... |
|
|||
|
|||
Εγώ πήγα στα 5000χλμ για αλλαγή λαδιών και τους ζήτησα να μου αλλάξουν και το φίλτρο λαδιού, το οποίο και δεν μου άλλαξαν γιατί το ξέχασαν. Οταν ζήτησα τον λόγο μη αλλαγής μου δικαιολογήθηκαν ότι ήταν κρίμα να το αντικαταστήσουν.Τι να πώ;
|
|
|||
|
|||
Να αρχισω παραπονα δηλαδή ?
Νο1 Βλέπω ένα ασχετο πλαστικο δοχειο απο λαδι του λιτρου με το οποιο γεμιζε τη BMW, του λέω... τί βαζεις ? ημισυνθετικο, μου λέει.. εμενα με ρωτησες ? αυτό βαζουμε..... εμενα με ρωτησες αν θελω απλο ορυκτελαιο ? ................ που ειναι το σφραγισμενο πλαστικο δοχειο ? εχουμε αγορασει βαρελι για πιο φτηνα..... ......και το καλύτερο.... με χρεωνει 4 λτ χωρις αλλαγη φιλτρου ενω το GS θελει περιπου 3,5 λτ. Και στο αλλο συνεργειο που εχει κλεισει πια, 4 λτ χρεωνε αλλα ηταν απο σφραγισμενα δοχεια του 1λτ και μου εδινε το υπολοιπο για να συμπληρωνω... Δεν ειναι προφανως το κοστος το θεμα μου αλλα το να με περνανε για κουτοφραγκο (για να μην γινω αισχρός ) |
|
|||
|
|||
κοιταξε!και στο συνεργει που δουλευω να ερχοσουνα για λαδια το φ λαδιου δεν θα το αλλαζα εκτος αν ηταν το πρωτο λιπαντικο.οποτε μην τους παιρνεις με το κακο!οσον αφορα για την χρεωση στα λαδια θα σε χρεωνα 4lt αλλα το περισσευμα θα στο εδινα.επισης το μπουρμπουαρ του μηχανικου ειναι τα περισσευματα των λαδιων.μπουρμπουαρ εδωσες βρε,ε?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κι εμένα στα 5000km δεν μου άλλαξαν το φίλτρο λαδιού.Μου είπαν δεν χρειάζεται, θα γίνει στο επόμενο των 10000km. Απ' όσο γνωρίζω καλό είναι να αλλάζουμε το φίλτρο με κάθε αλλαγή λαδιών. Εσύ τι λές?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά για ένα μηχανάκι που δουλεύει νορμάλ ανθρώπινα και δεν βγάζει γρέζι από το μοτέρ, δεν είναι και ΑΜΕΣΑ απαραίτητο να κάνουμε αλλαγή κάθε φορά. Τώρα αν ο ιδιοκτήτης θέλει σόνη και καλά να αλλαχθεί τότε δεν το συζητάμε. Αυτό που χρειάζεται αλλαγή πολύ ποιο κοντά από ότι λέει η "μαμά" είναι το φίλτρο καυσίμου για να μην μας τινάξει καμιά αντλία στον αέρα Last edited by soter3gm; 27-08-2009 at 11:20. |
|
|||
|
|||
Οι ίδιοι οι μηχανικοι στα συνεργεια προτείνουν αλλαγη φιλτρου λαδιου σε καθε δεύτερη αλλαγη...
|
|
|||
|
|||
εγώ πάντως παιδιά πάω στον Πειραιά Motogenesis και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με την απίστευτη εξυπηρέτηση και σοβαρότητά τους.
...διότι στην Κρήτη γίνονται όργια κι εγκλήματα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι άλλο θα κάνουν οι διαφημιστές για να μας τραβήξουν την προσοχή ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 94 | 25-02-2010 17:22 |
Πλατες για ολες τις μπεμπες μας! | georgekostas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 22 | 03-09-2009 04:19 |
Service manual για την σειρά R | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 03-09-2009 03:02 |
Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 01:09 |
Τι είπαν οι ξένοι για την γλώσσα μας | syan | Πολιτισμός | 16 | 02-05-2009 02:43 |