|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διαβάστε το!!! Γερμανικό σχέδιο «ρουμανοποίησης»
Απόσπασμα:
Στους ελεύθερους επαγγελματίες όμως πως ορίζεται αυτή. Που είναι το όριο αδυναμίας; Η πτώση τζίρου που συνεπάγεται μείωση εισοδήματος συν οι τακτικές έκτακτες εισφορές δε λένε και πολλά για τις τράπεζες. Και δεν υπάρχει και ταμείο ανεργίας για τους ΕΕ. Αν προσπαθήσεις με τον νόμο Κατσέλη σε βάζουν στον Τειρεσία για 5 χρόνια νομίζω. Υπάρχει πρόβλημα....Κατά την ταπεινή μου γνώμη, πρέπει να γίνει και στο ιδιωτικό χρέος κούρεμα ίσο με αυτού του δημοσίου όταν γίνει. Οτιδήποτε άλλο θα είναι αργός θάνατος. |
|
|||
|
|||
Μου έκανε εντύπωση, γιατί έγινε πλήρη διαγραφή και όχι μέρος της οφειλής...
Αν δεν αλλάξει σε πιο πάνω βαθμό... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ακομα τα τροφιμα δεν εχουν πεσει διοτι εμεις τα συντηρουμε ψηλά, ειναι η αποψη μου, εξακολουθωντας να τα αγοραζουμε στις προσφερομενες τιμες....ενω υπαρχουν ισαξια φθηνοτερα. Καθε εβδομαδα παω τρεις φορες στην λαικη, οι πατατες Αχαιας (ετσι λεει) πωλουνται απο 1 μεχρι 1,20 το κιλο(!!) αν ειναι δυνατον. Παω λοιπον στο Σουπερ μαρκετ και παιρνω πατατες αχαιας (ετσι κι αυτος λεει) με 0,48. Ντοματες η λαικη στο 1,20-140 στο Σουπερ μαρκετ με 1,00. Με τα γαλατα, τα γιαουρτια, τα ζυμαρικα...ειδη πρωτης αναγκης άαααλλη ιστορια, υπαρχουν ζυμαρικα με 0,50 το μισοκιλο ενω ολα τα άλλα ξεκινουν απο 1,00ε, κι ομως ο κοσμος ψωνιζει τα ακριβα διοτι λεει τα φθηνα δεν ειναι καλα(!!!!) λες κι αλλη βιομηχανια φτιαχνει τα ακριβα κι αλλη τα φθηνα. Για τα γαλατα.....ασε καλυτερα, μια απο τα ιδια με τα ζυμαρικα. Θελω να πω οτι αν καποιοι δεν εχουν πιασει το νοημα της εποχης στο χερι μας ειναι να τους κανουμε να το καταλαβουν. Εκτος κι αν θελουμε να υποστηριξουμε κι εμεις το ''λεφτα υπαρχουν''. Τα καταναλωτικα αγαθα (ηλεκτρικα ειδη, αυτοκινητα π.χ) εχουν νομιζω πεσει κατακορυφα. Μπορει η φετινη τεχνολογια στις τηλεορασεις π.χ. να πωλειται ακριβα αλλα, η περσυνη που εξακολουθει να πρσφερεται σωρηδον και πολυ φθηνα δεν υστερει καθόλου. Ξερεις ενα αλλαγμενο λογοτυπο, ενα πηνιο κ.λ.π. συνιστουν ''καινουριο'' μοντελο καταλαβαινεις νομιζω τι θελω να πω. Εγω πιστευω οτι σιγα σιγα ¨η αποτομα οι τιμες των παντων θα ερθουν σε επιπεδο 1990 και πισω. Θα αγοραζεις φθηνα τα διατροφικα ειδη πρωτης αναγκης (βασει μειωμενου μισθου που θα ερθει κι αυτος στα τοτε επιπεδα) κι ακριβα π.χ τα αυτοκινητα. δηλαδη μεχρι χθες με 10 μεσους μισθους επαιρνες ενα αυτοκινητο 12000ε, αυριο θα θες 25 μισθους για το ιδιο αυτοκινητο...καπως ετσι πιστευω θα γινουν τα πραγματα. Ετσι θα κραταμε το αυτοκινητο μας περισσοτερα χρονια και την τηλεοραση μας, το πλυντηριο, το μιξερ......θα τα επισκευαζουμε 5 φορες πριν αγορασουμε καινουριο. Υ.Γ. ξερεις τι καλα που περνω με Χιουνται Αξεντ των 1350 κυβικων του 1995? Ουτε καιει, ουτε ζηταει τιποτε. Μεχρι περυσι θα το ειχα αλλαξει με ενα πιο καινουριο, σημερα δεν μετανοιωνω που το κρατησα αντιθετως ευχαριστω το θεο που το κρατησα. Οχι απο οικονομικης αποψης τοσο οσο οτι καταλαβα οτι η καταναλωση μας ειχε φτασει σε δυσθεωρητα υψη χωρις να το εχουμε πραγματκα αναγκη! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελληνικό πλήρωμα του WRC | Markas | Αστεία Video | 14 | 30-03-2011 16:02 |
Ξαφνικό τσίπουρο στο Λαύριο | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 41 | 15-03-2011 07:57 |
Ελληνικό Υπερόπλο!!!! | zastava | Χιούμορ | 6 | 17-10-2009 18:38 |
Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο | skippybi | Θέατρο | 0 | 16-09-2009 19:13 |
Ελληνικό Πετρέλαιο | essel | Ελλάδα | 6 | 17-08-2009 11:07 |