|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: E-BAY Πως μπορώ να κάνω πώληση;;;;
Απόσπασμα:
Ναι αλλά δεν είναι πιο μεγάλο το κοινό της Γερμανίας;;; |
|
|||
|
|||
Χρησιμοποιώ το ιρλανδέζικο eBay.ie - Ireland's Online Marketplace. αν και η αρχική μου εγγραφή είναι στο αγγλικό eBay - one of the UK's largest shopping destinations. Σαν πλήθος χρηστών νομίζω ότι η αγγλία έχει τους περισσότερους.
Αυτό όμως που έχει σημασία είναι το πώς κάνεις μια πώληση, και απο τα σημεία που αποφάσίσεις να στείλεις. Αν λοιπόν βάλεις worldwide, θα το δεί όλος ο κόσμος, αν και πολλές φορές αυτό είναι κακό ανάλογα το προϊόν που πουλάς. Last edited by gepol; 30-11-2010 at 18:36. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει ένα γενικό ebay ;;;; |
|
|||
|
|||
Ποιό είναι το κακό
|
|
|||
|
|||
Οτι αν πουλάς κάτι πολύ δημοφιλές, πχ iphone, θα στην πέσουν χιλιάδες scammers, για άμεση αγορά, η θα στο χτυπήσουν ανταγωνιστές πωλητές με ψεύτικους λογαριασμούς ώστε να χαθεί η πώληση. "Κάποιος κάποτε χτύπησε ένα ΝΟΚΙΑ Ν95 για 35.000.000$. και φυσικά μέχρι να ανακαλύψουν το scam απο το ebay είχε χαθεί η πώληση και έπρεπε ο πωλητής να το ξαναδημοσιεύσει. (Την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές και εγώ όταν πουλάω κάτι δημοφιλές).
Είναι πάρα πολλά τα προβλήματα μιας τέτοιας εμπορικής κοινότητας με 10άδες ίσως και 100άδες εκατομμύρια αγοραστών και πωλητών, που όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολο να πιαστούν όλα. Βελτιώνονται σε καθημερινή βαση όμως.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μήπως θα μπορούσες να κάνεις μια γενική "οδηγία", μιας και από οτι φαίνεται, έχεις κάνει αρκετές πωλήσεις .... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς μπορώ να διαλέξω τοv κατάλληλο συναγερμό !!! | Γιώργος Σαββίδης | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 77 | 03-12-2013 01:05 |
πώς μπορώ να ανεβάσω βίντεο | gandreas | Διάφορα | 12 | 09-11-2010 02:49 |
Τι να κάνω αν μπει νερό στην βενζίνη ;;;;;;;;;;; | vado | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 10-10-2010 23:31 |
Πολυόργανο γυμναστικής-Τι ασκήσεις να κάνω;;; | trip | Αθλητισμός | 23 | 06-10-2010 16:22 |