|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στις 7 Αυγούστου το iPhone 5
|
|
|||
|
|||
Πατερ δωσε μας τα φωτα σου με το Siii .....
|
|
|||
|
|||
Μια και είπατε Siri... δείτε μια σύγκριση με το αντίστοιχο που έχει το jelly bean... (google, youtube, όπου θέλετε)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι είναι το jb |
|
|||
|
|||
Jail Brake...
δλδ προγραμμα που "σπαει" τα limitations που εχει βαλει η Apple στο εν λογω κινητο ωστε να μπορει να εκμεταλλευεται εμπορικα καποια προγραμματα κτλ κτλ...!!! το σωστοτερο πραγμα που μπορει να κανει καποιος στο Iphone 4S ωστε να κανει παπαδες και να εχει σχεδον τα παντα δωρεαν... Προσωπικα δεν ειμαι κανενα τρελος gadgetakias αλλα το iphone ειναι ενα πολυ ευκολο κινητο...πραγμα που το κανει καλο για εμας τους οχι και τοσο χακεραδες... ταμπλετ android που εχω δεν με βολευει καθολου...σε σχεση με την ευχρηστια του iphone...!!! προσωπικη γνωμη και πιστευω αυτο ειναι το μεγαλο συν για εμενα της apple εναντι του ανταγωνισμου...οσο μπορω να ξερω μιας και δεν ειμαι και κανενας τρελλαμενος με την τεχνολογια... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Όπως και να χει,πλέον το ios δείχνει ξεπερασμένο,γερασμένο.θέλει ριζική ανανέωση και unlock κάποια πράγματά πού ήδη θα έπρεπε να ναι free.
Δεν βλέπω βεβαία να γίνεται κάτι τέτοιο καθώς η πολιτική της apple είναι απόλυτη σε πολλά θέματα. Κρίμα πάντως,ένα τηλέφωνο πού δεν κοστίζει σαν κατασκευή πάνω από 180 ευρώ,πού δεν έχει τεχνολογική υπεροχή πουθενά,πού δεν φοράει τα καλύτερα μέσα στα σωθικά του,όσον αφορά επεξεργαστή,chip και άλλα,να πουλάει 660 ευρώ και να βλέπω κόσμο να κάνει ουρές για την απόκτησή του.μιλάμε πάνε με τελείως κλειστά μάτια,χωρίς καν να ψάχνουν τον ανταγωνισμό,χωρίς να ρίχνουν ματιά σε κάτι άλλο με πολλές περισσότερες δυνατότητές. Μπράβο στην apple,της το αναγνωρίζω τουλάχιστον αυτό,κατάφερε κι έκανε εκατομμύρια κόσμο πρόβατά στο κοπάδι της,βουγια ολόκληρα πού στήνονται στις ουρές. send from my Samsung GS-III white beast |
|
|||
|
|||
μπεεεεεεεεεεεεεε
|
|
|||
|
|||
έτσι είναι
όποιος μάλιστα έχει βρεθεί κοντά σε πρώτη πώληση προϊόντος Apple στην Αμερική, θα δει τις τρελές ουρές... μιλάμε για ανθρώπους να κάθονται μέρες πριν (με ψυγειάκι, ξαπλώστρα κλπ.), ανθρώπους να κάθονται μόνο και μόνο για να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ τη θέση τους (!!!) κλπ. η ΒΛΑΚΕΙΑ σε όλο της το μεγαλείο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπορεί να μην είμαι από αυτούς τους ψυχάκιδες, αλλά περιμένω με ενδιαφέρον το πεντάρι του μήλου |
|
|