|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρωγμες στο ελαστικο
20.000 χλμ !!!
Τι να σου κανει το έρμο? Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με 20000χλμ, τι απαιτήσεις έχεις???? Καλά που υπάρχουν ακόμα και δεν ξεζαντάρισαν...... Είπαμε, να είμαστε λογικοί.... |
|
|||
|
|||
Ρωγμες στο ελαστικο
Εντάξει ρε παιδιά 20000 χλμ έχει κάνει το παιδί ,
Δλδ ένα λάστιχο αν του κάνεις 5000 6000 χλμ παραπάνω πρέπει να ανοίγει στα δυο ; Ολοι οι κατασκευαστές ελαστικών αφήνουν περιθώρια για το κάτι παραπάνω .... Τα ανοίγματα όμως δεν ειναι φυσιολογική φθορά , μπορεί να ειναι κακομεταχείριση του οδηγού στο ελαστικό (λάθος πιεσεις ελαστικών, οδοστρωμα προβληματικο , κλπ κλπ) ή και προβληματικό ελαστικό , παρτίδα χαλασμένη, .... Κλπ Πάλι καλά που το είδε !! απο το να σκάσει ξαφνικά στο δρόμο ..... Last edited by peterv; 17-08-2013 at 21:07. |
|
|||
|
|||
Εγω κάτω απο 22.000 με 24.000 χλμ, ποτε δεν τα έιχα αλλάξει.
Εγω βέβαια δεν τρέχω και μιλω για τον δικο μου τροπο οδήγησης. Ο φίλος μας δεν ξέρω πως το παει το μηχανάκι, οπότε.... δεν έχω άποψη!!! Τα χλμ που αντέχει το κάθε ελαστικό μεταβάλλονται ανάλογα με τον τροπο οδηγησεως του καθενός. Ας μην βάζουμε όρια λοιπόν !!! |
|
|||
|
|||
Τελικα εβαλα το μεταχειρισμενο anakee και ολα καλα.
Εχω αλλαξει πολλες φορες ελαστικα στα 20.000 χλμ και μερικες φορες και λιγο παραπανω.Ποτε μου ομως δεν εχω δει λαστιχο να γεμιζει ρωγμες και ουσιαστικα να διαλυεται.Συνεχιζω να μην θεωρω φυσιολογικη την συγκεκριμενη φθορα του ελαστικου οπως δεν την θεωρησαν φυσιολογικη και οι επαγγελματιες που ειδαν σημερα το λαστιχο. Πιθανον να ειχα λαθος αερα .... |
|
|||
|
|||
Και για να συμπληρώσω με ένα άλλο παράδειγμα:
Τώρα φοράει η μηχανη μου τα pilot road 3. Έχω κάνει με αυτα μέχρι τώρα 36.000 χλμ. Σκοπεύω να τα αλλάξω με τα πρώτα πρωτοβρόχια! Μετα θα του βάλω τα 501-502, όπου απο ότι έχω δει με τα ματια μου, και σύμφωνα πάντα με τον τροπο οδηγησεως μου, θα κρατήσουν πάνω απο 40.000χλμ. Αυτο πιστεύω τουλάχιστον !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Βρε σεις τι νούμερα είναι αυτά;;;;; Μου φαίνεται ότι
κάτι διάβασα λάθος;;;; 24.000 ή 36.000, εμείς οι ταπεινοί αναβάτες ΓΙΑΤΙ τα αχρηστεύουμε στα 20-22.000 κ με ΣΥΧΝΟ έλεγχο στις πιέσεις;;;; Κάτι κάνουμε λάθος;;;; Για βοηθήστε μας να πετυχαίνουμε τέτοια τρελά νούμερα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εάν κάνεις ομαλές επιταχυνσεις, ομαλές επιβραδυνσεις, πας 110 με 120 μέγιστη ταχύτητα, μόνο τρελά δεν είναι αυτα τα νούμερα! Το θέμα είναι ποιος το κάνει αυτο. Να αναφέρω εδω ότι, αυτός είναι ο τρόπος οδηγησεως πολλα χρόνια τώρα, έτσι απολαμβανω και χαιρομαι, και την μοτοσυκλέτα και την διαδρομή μου! Ολα τα αλλα έρχονται μόνα τους ! |
|
|