|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ... αλλαγη πισω τακακια σε R1200GS
Απόσπασμα:
Από "σφύριγμα" πώς πάνε ;;;
|
|||
|
|||
...παντα για τα πισω τακακια μιλαω ετσι....ουτε αχνα δεν βγαζουν !αθορυβα εντελως και εχουν και 12χιλιαδες στη πλατη...τα μπροστα ομως που ειναι μαμισια Textar μεταλικα ...κατα καιρους με σπανε τα νευρα!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Γιάννη, να σε ρωτήσω κάτι .... Πριν την τοποθέτηση, τους "σπας" λίγο τις "ακμές" με μια λίμα ή ράσπα ;;;
|
|||
|
|||
... μονο στα μπροστα γιατι τα πισω δεν σφυριζουν οπως ειπα!...και τους τριβω τις ακμες και τους βαζω και παστα/κολλα στο πισω μερος ...αλλα για καμια 2 εβδομαδες εχω ησυχία ...μετα αρχιζει παλι η χορωδία!...σαν κατι νταλικες κανει καθε φορα που προσπαθω ομαλα να φρεναρω σε καποιο φαναρι!
...νομιζω οτι δεν υπαρχει GS που δεν σφυριζει το μπροστινο ...αν λεμε ...αν!...υπαρχει καποιος που δεν σφυριζουν ας μας πει τι εκανε ή τι τακακι φόρεσε! |
|
|||
|
|||
Γιάννη επέτρεψέ μου μέσα στο πολύ καλό ποστάρισμά σου να δηλώσω και τα δικά μου προτεινόμενα τακάκια.Τα προμηθεύομαι απο το συγκεκριμένο κατάστημα μιας και είναι πολύ φθηνότερο απο τις τιμές εδώ στην Ελλάδα :: EBC Brakes Direct Limited :: .
Η συγκεκριμένη μάρκα δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ!!! Χρησιμοποιώ πάντα τα ΗΗ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
........... |
|
|||
|
|||
Κανενας που εχει βαλει τα GOLDFREN?
Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ φοράω της μαμάς και δεν ακούγονται καθόλου. |
|
|||
|
|||
Ακούω για κόκκινα και χρυσά.Τι διαφορά έχουν μεταξύ τους;;;;;;;
|
|
|||
|
|||
Τα κόκκινα είναι μεταλικά.Ή τα χρυσά.;;;;;;Κάπου μπερδεύτηκα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 62 | 24-11-2013 15:51 |
...αλλαγή βαλβολινες κιβωτίου ταχυτήτων σε R1200GS '04 | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 60 | 05-01-2013 12:07 |
...αλλαγή βαλβολινων άξονα μετάδοσης σε R1200GS (04-07) | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 119 | 15-06-2012 02:30 |
Σημάδια διάβρωσης σε r1200GS ADV | morfeas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 70 | 06-04-2010 15:39 |