|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Και θυμόντας τα να κλαις-Για όλους μιας "κάποιας" ηλικί
Και για ναρθουμε στην πραγματικότητα εμείς που τα ζήσαμε αυτα μας θυμίζουν όμορφες απλές στιγμές με τεράστια αξία δυστυχώς νοσταλγουμε ,τα χουμε ξαναπεί
|
|
|||
|
|||
Καλά, όπως πάτε θα αλλάξουμε και πάνες!!!!!
Κάθε γενιά θυμάται με νοσταλγία τα νιάτα της (κι εγώ μαζί!!)... όμως γιατί κάποιοι λένε πως οι μεγαλύτεροι ευθυνόμαστε για το χάλι που ζουν οι νεώτεροι;;; Αυτή είναι η ωριμότητα και η σοφία που τα "δύσκολα χρόνια" μας προίκισαν;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλε συμφωνω μαζι σου και δραττομαι της ευκαιριας να πω οτι ειμαι ενας νεος ανθρωπος που πανω στο ξεκινημα της καριερας μου με επιασε η κριση (και μιλω απο το 2009 παρακαλω)και εμεινα με μετεωρο το βημα,δεν μπορω να δουλεψω.....να εξοικονομισω χρηματα...να παρω την αγαπημενη μου μηχανη.....ουτε παιδια δεν μπορω να κανω ....... ουτε να ονειρευτω γενικοτερα. Και ΟΛΑ αυτα γιατι καποιοι απο τις δικες σας τις γενιες μας τσαλακωσανε τα παντα.Οσο για το internet και τα p.c,εαν δεν υπηρχαν κι αυτα για να κανουμε διαδυκτιακους φιλους,θα μας ειχε στριψει για τα καλα. Ζητω συγνωμη προκαταβολικα δεν εχω διαθεση να θιξω κανεναν.Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη... εμείς εκφραζόμαστε σε ψηλές νότες πολλές φορές, χωρίς να σημαίνει πως δεν νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Εκτονώσου λοιπόν, κάνει καλό!!!! Μετά σκέψου πως σε όλες τις γενιές, υπήρχαν δυσκολίες. Σωστότερα, θα έπρεπε να μιλάγαμε για άτομα και όχι για γενιές. Αν αρχίζαμε να απαριθμούμε τα δύσκολα που πέρασε ο καθένας, θα έπρεπε να φτιάξουμε και ένα φόρουμ klathmonos.gr!!!!! Ο νέος άνθρωπος πρέπει να ρίχνεται με ορμή στον αγώνα της ζωής. Όσο πιο δύσκολη, τόσο μεγαλύτερη η πρόκληση και τόσο πιο μεθυστική η επιτυχία. Αρκεί, οι προς επίτευξη στόχοι να είναι διαλεγμένοι με σωφροσύνη. Εκεί θα μπορούσε να βοηθήσει η γνώση που απέμεινε από την ορμή των παλαιοτέρων. Μην μπερδευτείς μόνο... εμπειρίες, παθήματα και γνώση απέκτησαν οι ορμητικοί νέοι, όχι οι μαμούχαλοι. Μην φοβάσαι να προχωρήσεις στη ζωή σου... αν περιμέναμε να "φτιαχτούμε" για να κάνουμε παιδιά, θα είσασταν αγέννητοι!!!!! Όσο για το ίντερνετ... σιγά μην γυρίσουμε στις σπηλιές. Πάντα υπήρχε ανάγκη επικοινωνίας με κάθε τρόπο. Θυμάμαι πως αρκετοί στην εποχή μου, αλληλογραφούσαν με άτομα από μακρυνές χώρες και πολλές φορές ήταν οι μόνοι φίλοι που είχαν. Ίσως γιατί λόγω απόστασης άνοιγαν πιο εύκολα την ψυχή τους. ΝΑ'ΧΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ-ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ - YouTube |
|
|||
|
|||
Για αλλη μια φορα συμφωνω μαζι σου
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ετσι "τιμωρουν" τα "δικα τους" παιδια!.. | black_hawk | Μου τη δίνει που ..... | 14 | 11-04-2012 01:03 |
«Θα ήταν "καταστροφική" μια έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη» | gsmaniac | Ελλάδα | 9 | 28-03-2012 11:11 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 12:08 |
Όταν "μιλάει" το γονικό ένστικτο .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 4 | 15-03-2010 14:03 |