|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το "κοκτέιλ" ουσιών που της στοίχισε τη ζωή – Κοσμοσυρρ
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Οχι φιλε μου δεν εχω παιδια , αλλα .....ανοιγουμε μεγαλη συζητηση...
|
|
|||
|
|||
Οκ, δεν έχω κανένα λόγο τότε να επιμείνω για να καταλάβεις.
|
|
|||
|
|||
Καταλαβαινω πολυ καλα την ιδια συζητηση την εχω κανει ουκ ολιγες φορες...Αυτο που ηθελα να αναδειξω ειναι οτι ηρωποιουμε το οτιδηποτε μας πλασαρουν σαν προτυπο τα μιντια....Αν νομιζουμε οτι προτυπα για τα παιδια μας ειναι ατομα σαν την θανουσα παω πασο....Φιλικα!!! |
|
|||
|
|||
δεν αξιζει σε κανεναν να πεθαίνει,
η αυτοκυριαρχία και η προσωπική επιθυμία να ζεις κατά τα πρότυπά σου σε ωθεί προς τη καθ ομοίωση ή το άκαιρο τέλος. έτσι κι αλλιώς ήταν ενήλικη, ετών 27 και όχι 17, είχε πολλές δυνατότητες σε σχέση με άλλα "παιδιά" να βρει τη λύτρωσή της αλλά δεν ήθελε.... το πάνθεον των "ροκάδων" έχει και ανθρώπους που δεν ήθελαν να πεθάνουν και ζουν ακόμη να υπηρετούν την ιδεολογία τους για έναν λίγο διαφορετικό κόσμο... "ήρωα" σε κάνει η δύναμή σου να κάνεις το παραπάνω βήμα και όχι να άγεσαι και να φέρεσαι, άβουλο ον έρμαιο των περιτρεχάμενων... κρίμα και είχε πολύ ξεχωριστή φωνή/ερμηνεία |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Συμφωνο μαζι σου! |
|
|||
|
|||
Αν είναι δυνατόν να κάνουμε ινδαλματα τους χασικλιδες στα παιδιά μας
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς ολοι αυτοι παίρνουν τα σκονακια τους,άλλοι πολυ κι άλλοι λιγότερο,τα αποτελέσματα δυστυχώς τα βλέπουμε.
|
|
|||
|
|||
Παραδειγμα προς αποφυγη!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου τη δίνει που ... σε καιρό κρίσεως, ορισμένοι δεν "ρίχνουν" τις τιμές τους | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 30 | 22-06-2011 11:55 |
Το βίντεο της ημέρας - "Συγκρουόμενα" στο δρόμο | SenseiG | Κόσμος | 9 | 18-04-2011 14:42 |
Το 5ο "Gay Pride" της Αθήνας στην Πλατεία Κλαυθμώνος. | Arkas | Επικαιρότητα | 23 | 15-06-2009 21:13 |
Το GS forum "στο περίπτερο 313" ....(έκθεση μοτοσικλέτας 2009) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 90 | 23-05-2009 20:39 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |