|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Gps αυτοκινήτου με 5" σε Gps μηχανής ;
Eπειδή και εγώ έχω ένα mio αυτοκινήτου και το προσαρμόζω στη μοτό είχα πάει στη Makan για να βρώ μία αδιάβροχη θήκη - βάση αλλά αυτή που είχαν όταν τους ρώτησα αν είναι αδιάβροχη μου απάντησαν ότι είναι όχι για δυνατή βροχή.Έτσι κατέφυγα στη λύση της ram mount universal βάση για GPS σε μοτό και για αδιαβροχοποίηση χρησιμοποιώ σακούλα -μεμβράνη νάυλον.Το GPS μια χαρά, δεν περνάει νερό το κακό είναι ότι δεν έχεις καλή ορατότητα λόγω σακούλας - μεμβράνης.
|
|
|||
|
|||
ΜΑΚΑΝ 210-5247675
|
|
|||
|
|||
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας. Μάλλον θα κάνω μια επίσκεψη στη ΜΑΚΑΝ
|
|
|||
|
|||
Συγνώμη ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι.
Στα gps αυτοκινήτου, πώς ακούτε τις φωνητικές οδηγίες ? Ή χρησιμοποιήτε μόνο τις οδηγίες της οθόνης χωρίς ήχο ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εχουν ενσωματωμενο ηχειο στη βαση του αυτοκινητου.Χωρις ηχο δε λεει παντως. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Το ΤΙΒΟ, ακούγεται κανονικά .... Εγώ τουλάχιστον, αυτό χρησιμοποιώ ....
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εννοείς οτι με ήχο απο το μεγάφωνο ακούς κανονικά ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δηλαδή ξέρεις κάποιους να το δουλεύουν αυτό το σύστημα ? Ρωτάω γιατί έχω ήδη ένα αυτοκινήτου, για να ξέρω να το χρησιμοποιήσω στην μηχανή. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τί πρέπει να κάνω σε περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου/μοτό ;;;; | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 09-06-2012 01:55 |
"Λουκέτο" σε 5 ασφαλιστικές εταιρίες | mariosich | Διάφορα | 16 | 23-09-2009 13:13 |
Ντοκυμαντέρ "Earthlings" (ελλ. Γήινοι) με ελληνικούς υπότιτλους | skippybi | Περιβάλλον | 1 | 16-09-2009 01:48 |
Προσοχή σε "ύποπτα" posts!!! | Arkas | Ανακοινώσεις | 7 | 08-09-2009 18:02 |
Χωράφι με "χόρτο" εντοπίστηκε από το Google Earth | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 14 | 12-02-2009 12:19 |