|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μικρο θεμα με τα φωτα.... !!!
Ρε παλικάρια εχω αλλάξει 3 λάμπες νέες και παθαίνω το ίδιο θέμα και με τις τρεις ... Δηλαδή ενώ δεν ειναι καμένες την βάζω επάνω τις συνδέω και με το που βάζω μπροστά ανάβουν και σβήνουν άμεσος ... Τι ειναι ... ;;;; Ας με πάρει οποίος ξέρει κ τώρα αν μπορεί γιατί είμαι έτσι ...
|
|
|||
|
|||
3 λάμπες Χ 10€ = 30€
άλλες 2 και θα έβαζες καινούριο σύστημα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλλα παλι στο 0 ειμαι... |
|
|||
|
|||
Ααααααα!!! Τότε ΟΚ ΥΓ: στείλε και καμιά λάμπα κάτω, να τις έχουμε καβάτζα |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μονο ενα θεματακι εχει το ballast οταν εχει κρυο εξω δεν αναβει η λαμπα, αν κανω μερικα χλμ (το ballast ειναι κοντα στο ψυγειο λαδιου) μετα οταν θα ξαναβαλω μπροστα αναβει κανονικα! Απο που παιρνουμε λαμπα με 10 ευρω?? |
|
|||
|
|||
Αυριο παμε στο γιατρο με τις λαμπες παραμασχαλα ...δεν θα με τρελανουν εμενα... αλλιως τα μαμα και τελος πολυ ασχοληθηκα
|
|
|||
|
|||
Έπρεπε να ξεκινήσεις έτσι
|
|
|||
|
|||
ειπα μια λαμπα ειναι ... τοσες αλλαζουμε καθε μερα...τη ειναι για τη μηχανη... αλλα με εχει βγαλει το λαδι
|
|
|||
|
|||
Προσωπική εκτίμηση μη τεκμηριωμένη:
Έχει να κάνει με την μπαταρία. ... Όσο παλαιότερη κ κουρασμένη μπαταρία τόσο εντονότερο το πρόβλημα Μικρές η μεγαλυτερες πτώσεις τάσης οδηγεί το σύστημα ελέγχου του ηλεκτρονικού κ ηλεκτρικού κυκλώματος να βγάζει εκτός ότι θεωρεί πρόβλημα. .. Η μεγάλη δέσμη που ελέγχετε με διακόπτη ποτέ δεν κόβει, τουλάχιστον στη δική μου που έχει ξένον κ στις δύο δέσμες. .. Αυτά. ... R1200GlamorusSpecial |
|
|