|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βοήθεια !! Η ¨Μπεμπέ" αρρώστησε !!!
Εσυ την κοιταξες καλα την μοτο σου πριν φυγεις απο τα Τζιτζινα? Γιααααααααα ψάξε την!!!!!
|
|
|||
|
|||
Φίλε frits ελπίζω να δεις αυτο το post πριν πας στο συνεργειο, μιας και το πρόβλημά σου δεν είναι και τίποτα το σημαντικό (δεν παίρνω και όρκο βέβαια) αλλα μου το έκανε και μένα και βρήκα τελικά τι είναι (ο μάστοράς μου δηλαδή!!!)
Το πρόβλημα σε εμένα ήταν οτι απλός είχε χαλαρώσει το φις που δίνει την εντολή για το πια ταχύτητα έχει το σασμάν, με αποτέλεσμα να μπερδεύεται και να νομίζει οτι έχει ταχύτητα ενώ δεν έχει. έτσι η μηχανή σου σβήνει γιατί έχεις ανοιχτό τον πλάγιο. βάζω στοίχημα οτι εάν τον κλείσεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Στην δικιά μου περίπτωση πάντως είχα παρατηρήσει οτι όλο αυτό το έκανε αποκλειστικά και μόνο τα κρύα πρωινά και κατα την φάση που το έβαζα μπροστά. Φυσικά και να την πας την μηχανή σου στον μάστορα, δεν αντιλέγω, απλώς σου στέλνω το post για να σε καθησυχάσω και να μην σου βγει καμιά extra χρέωση στο συνεργείο, που δεν θα χρειάζεται. πάντως η μηχανή δεν έχει τίποτα απολύτως. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ακριβώς αυτό ήταν αλλά όχι από χαλάρωμα, απλά ήθελε λίγο σπρέυ επαφών, το φισάκι αυτό είναι ανάμεσα στο αμορτισέρ και στο σασμάν το ΣΚ θα ποστάρω φωτό, οπότε όλα καλά. Πάντως για να κάνω λίγο και το συνήγορο του GeorgeP (μην πιώ και τσάμπα τα τσίπουρα) μετά από 23 χρόνια γιαπωνέζικα πρώτη φορά αντμετώπισα τέτοιο πρόβλημα, το φισάκι αυτό για την θέση που είναι και τα νερά που τρώει θα έπρεπε να είναι ποιό προστατευμένο Last edited by frits; 03-12-2009 at 12:51. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωχ, Ωχ, φτού, φτού φτού, φτού, |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μπα εγώ λέω να έρχεσαι υποχρεωτικά, αλλά θα φέρνεις και ένα σετ εργαλεία μαζί, ξέρεις κυρίως ΤΟRX, (Θα με διώξουν από το φόρουμ)
|
|
|||
|
|||
Φίλε frits τέλος καλό όλα καλά ...και άλλη φορά να μην βάζεις μπρος τα κρυα πρωινά , να μην το πας απ τις λακούβες (χαλαρώματα) , να έχεις πάντοτε μαζί σου εργαλεία, διάφορα σπρέι και λάδια και να παίρνεις το ...αγριοκάτσικο (ΥΑΜΑΗΑ) όταν έχει βρέξει !!! Δεν είναι προβλήματα, απλά ζήλιες (του αγριοκάτσικου φυσικά και όχι μόνο)!!!
Last edited by HAWK_46; 03-12-2009 at 13:24. |
|
|||
|
|||
...ή απλά να έρχεσαι μαζί μας!!! Στην περίπτωση που είναι και ο GeorgeP μαζί, δεν χρειάζεσαι ούτε το GPS!!!
|
|
|||
|
|||
τη φωτό μη ξεχάσεις σε παρακαλώ , να προλάβουμε να ρίξουμε και εμείς λίγο σπρέυ τώρα που βρέχει.....
|
|
|||
|
|||
Πάντως για να κάνω λίγο και το συνήγορο του GeorgeP (μην πιώ και τσάμπα τα τσίπουρα) μετά από 23 χρόνια γιαπωνέζικα πρώτη φορά αντμετώπισα τέτοιο πρόβλημα, το φισάκι αυτό για την θέση που είναι και τα νερά που τρώει θα έπρεπε να είναι ποιό προστατευμένο
συνηγορε....................σταματα να πλενεις το εργαλειο με πιεστικο,ριχνε και λιγο σπρευ πριν τον χειμωνα, στις επαφες γενικα και σταματα να δινεις δικαιωματα στους αλλοθρησκους |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οδική Βοήθεια ADAC. | Arkas | Απαραίτητα έγγραφα | 266 | 24-07-2013 00:25 |
Βοήθεια για r 1150 gs... | kotskofi | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 27-11-2009 11:10 |
GSA του "κουτιού" και του "δρόμου" !! | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 22-11-2009 19:14 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |