|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ....
Απόσπασμα:
Το θεμα ανοιχτηκε για να δουμε πως λειτουργουν...και οτι ειναι απανθρωπο και πιεστικο να δουλευεις σ αυτες της εταιριες.. και οχι για το πως να της αποφυγουμε!!!! ..δεν θα εγραφα καθολου, αλλα επειδη γνωριζω την αποψη του , μου φανηκε οτι πηγε το θεμα αλλου!! τελος παντων, δεν συνεχιζω Γεια σου αργυρη!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και για να σε τελειωσω, αν μου χρωστουσες εμενα οπως σου εξηγησα και πιο πανω θα εκανα τα αδυνατα δυνατα να παρω τα χρωστουμενα...ακομα και με μη ενδεδειγμενο τροπο!!!! Μην παει το μυαλο σου στο ''ξυλο'' υπαρχουν κι αλλοι τροποι.........οι τραπεζες εχουν τις εισπρακτικες εταιρειες και καλως τις εχουν, καπως πρεπει να παρουν τα λεφτα τους, ειτε εχουν αυτοι που τα δανειστηκαν ειτε δενε χουν........τα χρεη πρεπει να πληρωνονται ειδαλλως ο δανειζομενος φαινεται πονηρος στα ματια του δανειστη ο οποιος στο κατω κατω εχει δωσει τα λεφτα του. Ξερω δεν το καταλαβαινεις....δεν πειραζει. |
|
|||
|
|||
Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο ένας των άλλο και συνεχίζετε να απαντάτε ……… μου θυμίζει την ατάκα << στάσου μύγδαλα!!!!!!>>
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τώρα έγινε "στάσου γιαούρτ!" έχει μεγαλύτερη πλάκα! Οταν πριν 2-3 χρόνια παρά τις απαντήσεις μου και την παράκληση μου να μην καλούν σε ώρες κοινής ησυχίας, προφανώς για να μου σπάσουν τα νεύρα με πήραν από 2-5 μμ 6 φορές απευθύνθηκα με mail στην τράπεζα και δύο μέρες αργότερα με πήραν από την τράπεζα ζητώντας συγγνώμη. Φυσικά στο μέλλον επαναλήφθηκαν τέτοιες συμπεριφορές, αλλά τους έχω γειώσει από το κινητό, όσον αφορά το σταθερό του σπιτιού, ούτως ή άλλως πλέον το μεσημέρι το κλείνω διότι κοιμάται το παιδί. Αυτές οι εταιρείες είναι μάστιγα. Κατά την άποψή μου οι εργαζόμενοι σε αυτές δε δικαιούνται να φέρονται σκαιά σε αυτούς που καλούν. Μία ενημέρωση και τέρμα. Ούτως ή άλλως δε μπορούν να εισπράξουν για λογαριασμό της τράπεζας. Οπως έχει πάει η κατάσταση είναι ένα κακό που δε μπορούμε να αποφύγουμε....απλά ας τους γράφουμε στα παπάρια μας, δε μπορούν να μας κάνουν τίποτε. Ούτε κι οι τράπεζες έχουν πολλά όπλα.....Αλλά αυτό είναι μιά άλλη κουβέντα. |
|
|