|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μάλλον άξονας
θα σε καλυψει γιαννη σιγουρα!
|
|
|||
|
|||
το μαλλον αξονας.....πρεπει να γινει,η δικαιωση του γιωργου!!!!!!!
σοβαρα τωρα....τι μαλλον αξονας;;;;αυτο δεν το καταλαβα,τι ακριβως εχει χαλασει,σπασει κλπ;;;;;;; οταν μαθουμε τι ακριβως δημιουργει τους θορυβους,που ακουει ο γιαννης,να το κουβεντιασουμε... ευχομαι να μην ειναι αξονας ή διαφορικο... |
|
|||
|
|||
Μακάρι ρε Κώστα.........Στην τελική 6 μήνες είναι που βγήκε από την εγγύηση......... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν ειναι σοβαρη η ζημια....δεν θα εχεις προβλημα εγγυησης
|
|
|||
|
|||
Φίλε ο Θανάσης λύνοντας μόνο το πίσω μέρως του άξονα μου είπε ότι πιθανολογεί ότι είναι ο άξονας,ωστόσο πρέπει να τον λύσει όλο για να μπερέσει να εξακριβώσει τι ακριβώς συμβαίνει..... |
|
|||
|
|||
Γιάννη,
ο Θανάσης έχει ξανα-ανοίξει το πίσω κέλυφος (σταυρός) όταν η μοτό σου είχε περίπου 10-11.000 χλμ. Ο λόγος είναι άσχετος με το θέμα που ίσως αντιμετωπίζεις αλλά τότε είμαι σίγουρος ότι δεν είχε διαπιστώσει κάτι.... Το θέμα που αντιμετώπιζε η μοτό το είχα αναρτήσει στη κουβέντα που είχε γίνει κάποτε για το πρόβλημα που δημιουργεί η πίεση νερού στα βενζινάδικα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μηπως φταιει,οτι το οδηγουσες συνεχεια στη μια ροδα;;;;;
εισαι γνωστος καγκουρας..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω ρε Βασίλη,την μηχανή την πλένω εγώ,ακόμα και σε βενζινάδικο την πλένω στου κουμπάρου μου και την πλένω εγώ,δεν αφήνω άλλον να ακουμπήσει......... |
|
|||
|
|||
όσο και να ελπίζεις.....εγώ πελατάκι σου σύντομα δεν θα γίνω, εγώ σκοπεύω να καβατζαρω τα 100 φιλαράκι...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ωραία μηχανή!!!!! Μάλλον η καλύτερη... | zastava | Χιούμορ | 8 | 10-11-2009 17:12 |