|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Περι ταξιδιων στο εξωτερικο....
Ευχαριστούμε για την υπομονή σου να μοιραστείς μαζί μας όλες αυτές τις πληροφορίες.
Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξεις στήλη σε κάποιο εξειδικευμένο περιοδικό το 'χεις!!! |
|
|||
|
|||
Να 'σαι καλά Νικόλα
Μία από τις πιο αγαπημένες μου ασχολίες είναι και αυτή της προετοιμασίας, με την ίδια ευχαρίστηση διαβάζω τον τρόπο με τον οποίο και κάποιος άλλος ετοιμάζετε για το ταξίδι. Καλά μας και άνετα χιλιόμετρα. . . Και φυσικά σε περιμένουμε |
|
|||
|
|||
Εγω το θελω! Αυτοι δεν νομιζω να το θελουνε...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Άλλη μια φορά, ένα μεγάλο ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας με τέτοια λεπτομέρεια όλη αυτή την πληροφορία! Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει όχι μόνο τους άπειρους στα ταξίδια εξωτερικού αλλά και πολλούς με ήδη υπάρχουσα εμπειρία!
Να σε πάντα καλά να εξερευνείς… |
|
|||
|
|||
Παρα πολυ καλο και κατατοπιστικο !!!
Ωραιος . |
|
|||
|
|||
Ευχαριστουμε πολυ για τη βολτα στην αγορα εξοπλισμου!!
Ευτυχως εκτος απο τους μισθους μικραινουν αντυπωσιακα και οι εξοπλισμοι της κατασκηνωσης. Ολοι στην υπαιθρο λοιπον! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Νίκο, είσαι απίστευτος!! Εξαιρετικά χρήσιμες οι πληροφορίες σου! Το ταξιδιωτικό σου δεν το έχω διαβάσει ακόμα αλλά ανυπομονώ να βρω λίγο ελεύθερο χρόνο να το κάνω.
|
|
|||
|
|||
Μπράβο για τις συμβουλές!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Περι Antenna ring ο λογος.... | BOXER | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 08-07-2013 23:01 |
...τοποθέτηση προβολακια χωρις εξωτερικο διακοπτη σε R1200GS | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 15 | 16-05-2012 14:36 |
Περι των service του GS 1200/ADV | taksidiotis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 14-04-2010 09:27 |
Περι... Πουσαρισματος!!! | kokomilko | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 25-09-2009 04:54 |
Περι ελεγχου... | Troublemaker | Απαραίτητα έγγραφα | 3 | 03-09-2009 13:22 |