|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ
Μαζευόμαστε σιγά-σιγά.Μέχρι τώρα είμαστε 4 μηχανές και επτά καβαλάρηδες.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλή βόλτα να'χετε..! Για βουτιά με βλέπω εμένα.
|
|
|||
|
|||
Μακαρι να μπορουσα καινεγω
Καλα στρουμφι ε.....στροφιλικια Η ευχη του πατερ μαζι σας!!! Το νου σας στις....ανωγειανες |
|
|||
|
|||
Γιάννη τελικά δεν θα μπορέσει να έρθει ο φίλος μου Ωραία διαδρομή Να σας δώσω την Γιάννα Καλά να περάσετε κοπέλια
|
|
|||
|
|||
Γύρισα χτες αργά από Κύπρο και το είδα τώρα, καλά να περάσετε φιλαράκια...
|
|
|||
|
|||
Πρόταση: αλλάξτε την ώρα αναχώρησης τών εκδρομών σε 11:00 αντί 10:00. Για 'μένα, πχ, και φαντάζομαι και για πολύ κόσμο, πού λόγω βραδυνής εργασίας είδα το μήνυμα στις 10:00 το πρωί είναι αμέσως-αμέσως απαγορευτικό.
Από το σπίτι μου έχω μία ώρα δρόμο μόνο για το σημείο συνάντησης. Και θα ήθελα να έρθω σήμερα αλλά..... Και εν πάσει περιπτώσει, 10:00 είναι γενικώς νωρίς βρε παιδιά. Κυριακή είναι, χαλαρά. Τι βιασύνη είναι αυτή? Τι άγχος? Καλά να περάσετε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σήμερα ήταν όλα απολαυστικά. Κυρίως ευχαριστηθήκαμε πέρα από την παρέα, την οδήγηση. Πολύ στροφιλίκι , σε άδειους δρόμους στρωμένους με καινούργια άσφαλτο. Αν και διπλός τα λάστιχα τερμάτισαν. Πήγαμε στην Νίδα και περπατήσαμε στο Δικταίον Άνδρο, φάγαμε στη σκια ενός πρίνου και τιμήσαμε τα γαλακτομπούρεκα στα Ανώγεια. Πέρασαν 7 ώρες γεμάτες οδηγική, φυσιολατρική και... γλυκιά απόλαυση.
|
|
|||
|
|||
Το οροπέδιο της Νίδας
Η εκκλησία της Αναλήψεως ανεβαίνοντας στο Δικταίον Άνδρο Όταν η ομορφιά προσπαθει να αναδειχθεί. Το Δικταίον Άνδρο Με φύλακα στην είσοδό του.. Λέτε να δώσω το GS και να πάρω κάτι τέτοιο; Εδώ ήταν η τραπεζαρία μας Και στην άλλη με το καλό Υ.γ. Φωτό από τα γαλακτομπούρεκα δεν πρόλαβα να βγάλω. |
|
|