|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπλόκαραν την ιστοσελίδα της "Χρυσής Αυγής"
+1200!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλά όλα αυτά και συμφωνώ με το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης.
Όμως έχουμε και το δικαίωμα της οργής απέναντι σε αποτρόπαιες συμπεριφορές. Μέλη της Χ.Α. χαμογελούν μπροστά απο τα κρεματόρια του Νταχάου.... Έχετε πάει στα Καλάβρυτα , στο μνημείο των εκτελεσθέντων ? Στο Κάνδανο στα Χανιά ? Χαμογελούν και εκεί ?? Ο ναζισμός (με εθνικιστικό κουστούμι) έχει δείξει το πρόσωπό του. Καλή η δημοκρατία αλλά και η μνήμη χρήσιμη.... |
|
|||||||||||
|
|||||||||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
για λογους διαμαρτυριας, θυμου, αγανακτησης.......αυτα δεν ειανι αρκετα για να διατηρηθει ψηλα..... Ναι, αλλα αν τους ειχε σιχαθει τελειως τοτε δεν θα εδινε στα δυο μεγαλα κοματα 33% αλλα πολυ λιγοτερο. Αυτο σημαινει οτι φοβαται την εξοδο απο ΕΕ και ευρωζωνη κι επιδιωκει την παραμονη σε αυτα με ελεγχο των δυο μεγαλων απο τους μικροτερους για να αποφευχθουν περιπτωσεις Τσοχατζοπουλου κ.α. Φυσικα, αλλα η αγανακτηση με τον χρονο ξεφουσκωνει οπως και καθε ειδους θυμος, απογοητευση κ.λ.π. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ξερεις ποσα παιδια εχει το φορουμ με ειδικες αναγκες? Εγω τελος δεν μπορω να δεχτων τα λογια του Κου Μιχαλολιακου: ''.......... ο «εθνικοσοσιαλισμός» αποτελεί «κοσμοθεωρία» που στηρίζεται στην ανωτερότητα της «Aριας Φυλής» ................οι Γερμανοί κατά τη διάρκεια της Κατοχής διέπραξαν... εκτελέσεις στην Ελλάδα ως «αντίποινα» για τη δράση των αντιστασιακών.'' σ.σ. Αυτο το ''αντιποινα'' μου κανει σαν κι εκεινο τον ''συνωστισμο'' στην Σμυρνη στο βιβλιο ιστοριας της Ε' δημοτικου. Δεν μπορω να δεχτω τα κειμενα των περιοδικων ''Χρυση αυγη'' και ''αντεπιθεση'' τα οποια ακολουθωντας τα πιστευω του κινηματος αυτου αποκυρησσει τον Χριστιανισμο - ακολουθωντας τα πεπραγμενα του ναζισμου επι χιτλερ - διοτι τι δουλεια εχει η θρησκεια της Αγαπης και της συγχωρεσης με τις δολοφονιες του Ναζισμου? Ετσι στα περιοδικα γραφεται οτι: ''....Σκοταδισμός 20 αιώνων», «ιουδαιοχριστιανισμός», «χριστιανική παρακμή........το όνομα της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αναφέρεται στην «Αυγή» που θα έρθει ο Εωσφόρος και θα φέρει το «Αστραφτερό Σκοτάδι», όπως αναφέρει στο βιβλίο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου-Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία» των εκδόσεων «Ελεύθερη Σκέψις», ο φιλοναζιστής ποιητής Οδυσσέας Πατεράκης....'' Αυτα και αλλα θα γινουν γνωστα στις επομενες εβδομαδες μεσα απο οτι εντυπο ¨η οπτικο μεσο υπαρχει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη.......δεν εχουν καμια τυχη οι ΧΑυγιτες. |
|
|||
|
|||
Πραγματικα δεν "ξερεις" , 'η απλα κανεις πλακα?
|
|
|||
|
|||
Όχι δεν κάνω πλάκα. Δεν έχω διαβάσει ποτέ τις διακηρύξεις τους, ούτε έχω μπει στο site τους. Δεν με ενδιαφέρει. Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα - αγριεύτηκα με αυτά που δημοσίευσε ο Γιώργος (GeorgeP) πιο πάνω.....
Αλλά και πάλι ισχύουν όσα πιστεύω για την ελευθερία έκφρασης. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλα να εχουμε και καποιο ειδος κρισης διαβαζοντας τα οταν παμε να ψηφισουμε.......... Δεν μπορω να πισεψω οτι το 7% των ελληνων ειναι ναζιστες, φασιστες, εχθροι της θρησκειας μας κ.λ.π. Θεωρω οτι μαλλον δεν διαβασαν-δεν ειδαν-δεν ακουσαν και τους ψηφισαν απο θυμο. Κι ετσι Θοδωρα επανερχομαστε σε αυτο που εχουμε πει πολλες φορες, ο θυμος δεν ειναι καλος συμβουλος........... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ο τσηπρας πηρε καπου στο 15% ακρηβος με την ιδια πολητικη + το οτι ειναι κε με τους λαθρομεταναστες γιατι ? αναροτηθηκαμε γιατι ειναι με τους λαθρομεταναστες ? διοτι οι λαθρομεταναστες αν πολητογραφηθου Ελληνες στην επομενη εκλογηκη αναμετρηση θα ψηθησου Τσηπρα (πελατιακη σχεση ) πολοι μου ηπαν οτι εμαι φασηστα στη Κυπρο κε εγω απαντο ακρηβος απλος δεν ειμαι κουμουνοηστης αν καπιος δεν ειναι κουμουνηστης ειναι φασηστας. αυτα ηνα τα επηχηρηματα τον κουμουνηστο πρωσοπηκα κηνουμε στο χωρο του κεντρου κε ποτε δεν ψηφησα τα ακρα διοτι τα ακρα δεν ειναι καλα για μενα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι έχει δίκιο. Πόσοι θα πάνε να ψάξουν τα "βιογραφικά" του καθενός πριν ψηφίσουν; Επιπλέον, και εδώ είναι που με βρίσκει σύμφωνο η ΧΑ, ποιος Έλληνας ( ; ) πολιτικός σκέφτηκε το θέλημα του λαού για τα Εθνικά θέματα; Ακόμα και για τους λαθρομετανάστες (όχι τόσο ολοκληρωτικά του στυλ "όλοι είναι παράνομοι, ακόμα και οι νυκοκυραίοι") συμφωνώ με όσα είπαν και λένε. Δυστυχώς δεν έκανα (και άλλοι 500000 Έλληνες ) τον κόπο να ψάξω βαθύτερα στις διακηρύξεις τους. Δεν τους ψήφισα, γιατί δεν ήμουν στην Ελλάδα και αν ήμουν θα ψήφιζα έναν συμμαθητή μου που ήταν υποψήφιος με το Σύνδεσμο Εθνική Ενότητας. Αν δεν συνέτρεχαν αυτά, θα τους ψήφιζα όμως. Ποιος φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη γι αυτό; Εγώ ο βιοπαλαιστής - μέσος Έλληνας, που δεν έχω χρόνο να "δέσω τα βρακιά μου" που λένε, ή οι πολιτικοί που έφεραν τη χώρα σ' αυτό το σημείο, που ξεπουλάνε Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, νησιά κλπ;;;; Εγώ φταίω, ή αυτοί που με την ανύπαρκτη πολιτική τους στο μεταναστευτικό, κατάντησαν την Αθήνα και όλα τα αστικά κέντρα στο σημερινό χάλι; Ξέρεις ποιοι είναι πίσω από την απίστευτη υποβάθμιση της Ομόνοιας πέριξ του πάλαι ποτέ Μινιόν; Αρκεί να σου πω τους σημερινούς ιδιοκτήτες του κτιρίου. Κοινοπραξία Βωβού - Μπακογιάννη...... Τι να λέμε τώρα...... Στην τελική , αν μόνο τη ΧΑ φοβούνται οι κρατούντες (και την φοβούνται , φαίνεται) αυτή θα βάλει ο λαός στη Βουλή! Όχι μόνο από θυμό! Αλλά από απελπισία! Last edited by forester; 12-05-2012 at 12:41. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειδικά αυτό με τους κομ#####στές! 40 χρόνια στην Ελληνική Βουλή, με 7 έως 10%. Δεν είναι ακραίοι στα αριστερά τους πιστεύω; Δεν ήταν ολοκληρωτικό το καθεστώς στην ΕΣΣΔ; Ο Στάλιν τι ήταν, δημοκράτης Δεν επεδίωξαν μανιασμένα τη δημιουργία "Μακεδονίας" στο συμμοριτοπόλεμο; Ακόμα και σήμερα αυτά δεν υποστηρίζουν; Ακόμα και ο Τσίπρας, υπέρ των Σκοπιανών (και όχι μόνο) είναι. ΚΑΙ πελατειακές σχέσεις αναπτύσσει με τους λαθρομετανάστες και Τούρκους βουλευτές έχει! Αλλά αυτά δεν ενοχλούν..... Είναι αντιφασιστικά..... Ξαναλέω, ανατρίχιασα με αυτά που δημοσίευσε ο Γιώργος κι ίσως προκύψουν και χειρότερα ψάχνοντας. Αλλά δεν μπορώ να μη συμφωνήσω με κάποια πράγματα που υποστηρίζουν , ειδικά όταν κανείς άλλος δεν "ακούει" τις επιθυμίες μου (σαν λαός...). |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύνδεσμοι για να "κατεβάσετε" τα σχολικά βιβλία των παιδιών σας. | Vagelis Gar | Επικαιρότητα | 22 | 08-09-2011 12:10 |
Να προσεχουμε και λιιιιγο τα.. "μετοπισθεν", Ε?? | black_hawk | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 26 | 31-08-2011 01:45 |
Ράσμουσεν: "Δε φταίει η Ελλάδα, οι τόκοι είναι υψηλοί" | SenseiG | Κόσμος | 0 | 20-05-2011 22:22 |
Μπλόκο" στις πιστωτικές όσων καθυστερούν τις δόσεις | gsmaniac | Ελλάδα | 17 | 12-10-2010 21:16 |
Να τι θα "ντυθώ" στις απόκριες .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 20-02-2009 12:16 |