|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ήρθαν βουλευτές στα χέρια
Από περιέργεια, γιατί γενικότερα δεν νομίζω πως έχει νόημα το χάσιμο χρόνου για τέτοιες εκπομπές, είδα το βιντεάκι που αναρτήσατε.
ΔΕΝ είδα όλη την εκπομπή και δεν μπορώ να ξέρω, αν προκαλούσε ο τατσόπουλος τόσο πολύ ώστε να εκνευρίσει τους άλλους... Πάντως στο κομμάτι που έχετε βάλει εδώ, αν με έκοβαν έτσι όπως ο σταυρίδης, πολύ συντομότερα θα του είχα γ****ει τη μάνα... ΥΓ. Εννοείται πως δεν μιλάω για τις απόψεις τους, αλλά μόνο για το συγκεκριμένο αποσπασματικό βίντεο. |
|
|||
|
|||
Δύο γελοίοι άνθρωποι σε βόθρο κανάλι. Η απόλυτη ξεφτίλα………………….
|
|
|||
|
|||
Δεν επιδιώκω το αλάθητο, δε δογματίζω.
(χρειάζεται εισαγωγή για να πω τη γνώμη μου?) το εγώ τους είναι τόσο μεγάλο που δεν αφήνει θέση στην ψυχή τους για τον συνάνθρωπο και για να μη χαθεί και το 'επάγγελμα' τους με πρωτοφανές πείσμα συντηρούν εμάς σε 'παρατάξεις'. ..το μόνο που καταφέρνουν τέτοιες εκπομπές είναι να κάμπτουν το ηθικό όσων ελπίζουν, όσων αντιστέκονται. ..προσωπικά μου προκαλούν σύγχυση, προβάλουν συνεχώς μια οπτική γωνία για τα γεγονότα που δημιουργεί μόνο αβεβαιότητες που τελικά επιτείνουν την άγνοια.. ίσως ο σκοπός τους τελικά να είναι μόνο αυτός. |
|
|||
|
|||
3 ενστάσεις.
Ο μπάρμπα Θωμάς νομίζω δεν πήγαινέ σε εκπομπές. Ο μπάρμπα θωμάς δεν ήταν μαύρος??? Δεν νομίζω ότι ο μπάρμπα θωμάς θα έλεγε μία τέτοια λέξη στο τέλος της εκπομπής. Συγνώμη,αλλά ξεφτίλες είναι όλοι τους Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Ναί, Κάιν και Άβελ..
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Αντε βρε και με κυβερνηση μπαρμπα Θωμαδων που σε καθε αντιρηση θα μας λενε να παμε να μαμηθουμε.......ωραιααααααααα!!!!!
Τωρα καταλαβαινω γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θελει να συμμετεχει σε κυβερνηση....... τωρα καταλαβαινω την.....υπατιας...... Τωρα καταλαβαινω γιατι δεν λενε κουβεντα για το μεταναστευτικο και τι θα κανουν με τους μεταναστες........ Διοτι πολυ απλα θα μας λενε να παμε να μαμηθουμε...... |
|
|||
|
|||
Ωραια παρασταση.......
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αριστερή αλληλεγγύη... |
|
|||
|
|||
Μπα,δεν θα το ελεγα......με τον καραγκιοζη μεγαλωσα,διασκεδασα,ψυχαγωγηθηκα και μου αφησε εκπληκτικη κληρονομια......
Αυτα τα ανθρωπινα σκουπιδια,τι κληρονομια θα αφησουν στα παιδια μας? |
|
|