|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τρέμουλο με Metzeler Tourance
μην νομιζεις οτι το κραταω κρυφο απλα δεν θελω να τον επηρεασω,θα σας γραψω ολη την ιστορια.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οκ,οχι τιποτα αλλο,εχω και εγω ενα θεματακι με....αστοχια υλικου σε ελαστικα (οχι απο Περιστερα) και μόλις τα αντικαταστησω , θα αναρτησω και εγω την ιστορια!!!!(να γινόμαστε πιο πονηροι!!!) |
|
|||
|
|||
metzeler η κατι αλλο?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
α ωραια
|
|
|||
|
|||
Παίδες ακτινωτές ζάντες έχετε;Μήπως έχει πάρει η μπροστά παραπάνω από όσο θα πρεπε ;Γι' αυτό και το τρέμουλο.
|
|
|||
|
|||
αυτο παιζει αλλα ειναι το τελευταιο που πρεπει να κοιταξεις αφου σιγουρευτεις οτι ολα τα αλλα ειναι οκ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομιζω οτι η ΖΑΝΤΑ ειναι το ΠΡΩΤΟ που πρεπει να κοιταξεις....(ασε που ειναι και το πιο ευκολο) |
|
|||
|
|||
ναι αλλα ολοι στην συγκεκριμενη περιπτωση θα σου πουν οτι εχεις στραβια ζαντα(οι οποιες εκ κατασκευης δεν ειναι ολοισιες) με αποτελεσμα το επικεντρο του προβληματος να γινει η ζαντα και οχι το λαστιχο και αν εχει γινει σωστη ζυγοσταθμιση.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να ρωτήσω και εγώ κάτι ??? πώς είναι δυνατόν να σου "κατεβάσει" το ζαντολάστιχο από το μηχάνημα εάν δεν έχει δείξει το μηχάνημα ότι αυτό είναι ζυγισμένο ? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 02:13 |
Μπουφαν BMW Tourance 1 | sloop25 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-11-2010 19:11 |
Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 23:07 |
BMW Tourance 2 Small | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-07-2010 01:17 |
..ΒΜW TOURANCE 2.. | panos1100gs | Ένδυση | 5 | 25-07-2010 09:38 |