|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΑ
φιλαράκια καλά να περάσετε....!!! θα ήθελα να ακολουθήσω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ..!
|
|
|||
|
|||
Μεσα και εγω ......
Τηλ οταν ξεκινησετε απο Ηρακλειο να σας συναντησω στη Χερσονησο |
|
|||
|
|||
:thumbup:Θα φύγουμε 09:30. Θα σου τηλεφωνήσω.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Στην βαση μου μετα απο μια πολυ ομορφη ημερα με μια παρα πολυ καλη παρεα ,καλα παιδια αλλα BMWδακηδες, ............
Αποψε εχει διαιτα.............. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σαν και την μηχανή σου τρως πολύ. Βόλτα και παρέα άψογη. Το επόμενο σαββατοκύριακο δεν είναι μακριά. Last edited by emlazo; 20-10-2013 at 19:49. |
|
|||
|
|||
1300 cc yamahaki???!!!!!!!!!!!!
Πολύ όμορφη η βόλτα όσο ακολούθησα τη παρέα...την άλλη φορά θα ακολουθήσω όλη τη διαδρομή... |
|
|||
|
|||
Ένα πράγμα θα γράψω και ο νοών νοείτω.:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΙΏΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑ. Με κάποιους από αυτούς τους φίλους κάναμε σήμερα μια από τις ωραιότερες βόλτες.Διαδρομή για στριφτερούς που πρόσθεσε νέες ρυτίδες από το χαμόγελο οδηγικής ευχαρίστησης. και πειράγματα πραγματικής ψυχοθεραπείας.Φαγητό και μάσα που θα οδηγήσουν πολλούς σε διαιτολόγο. 8 ώρες που είχαν από όλα και με σύμμαχο τον καλό καιρό μας έδωσαν δύναμη για την εβδομάδα που μπαίνει. Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από το κινητό. Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη παρέα σας. |
|
|||
|
|||
Η ΕΛΟΎΝΤΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ Passo Kalamafka Lago di Mpramiana Μετά από συνεχόμενο και παρατεταμένο στροφιλίκι απαιτείται στάση για νερό... και φυσικά φαγητό μέχρι να βγάλω το κινητό για φωτό έπεσαν ακρίδες για να προλάβω να τσιμπήσω κάτι δεν έβγαλα άλλες φωτό. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΤΟΠΑΡΕΕΣ. |
|
|||
|
|||
Μπραβο βρε παιδια ....ζηλεψα ....
Αλλα δεν γινοταν ..... αλλα στο τριημερο ΜΕΣΑ |
|
|