|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΜΑΓΚΩΣΕ Η ΣΕΛΑ!
Καλησπέρα
Την έχω πατήσει και εγώ. Γυρισμένο το κλειδί και κτυπάς τη σέλα προσπσθώντας συγχρόνως να την ανασηκώσεις. Κάπου θα σου κάνει τη χάρη. ΛΕΒΑΔΟΣ |
|
|||
|
|||
Μου κολάει πολύ συχνά (με την μανίσια μπαταρία).Με γυρισμένο το κλειδί δίνης μια σφαλιάρα στην σέλα(από πάνω και στο πισινό μέρος) και κάνει κλάκ και ξεκουμπώνει
|
|
|||
|
|||
Και εγώ έχω βάλει τη συγκεκριμενη μπαταρια αλλά η σελα μπαινοβγαίνει μια χαρά.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλύτερα μαμά μπαταρία και μαμά φορτιστή/συντηρητή (για τις δύσκολες ώρες) παρά αυτά τα τρελά που διαβάζω...
Είναι σίγουρα πιο ακριβό αυτό που προτείνω, αλλά δεν έχει χοροπηδήματα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Χοροπηδήματα Ίσως δεν έγινα κατανοητός.Μανίσια μπαταρία και κολάει |
|
||||
|
||||
Το κόλλημα της κλειδαριάς,
δεν έχει σχέση με την μπαταρία ... 1. Η μπαταρία είναι στο εμπρός μέρος της σέλας, ενώ η κλειδαριά, είναι στο πίσω ... Αν κάτι ενοχλούσε, αυτό θα ήταν στο να "κουμπώσει" η εμπρός βέργα - αν την εμπόδιζε το ύψος της νέας μπαταρίας ... 2. Η βέργα που κουμπώνει εμπρός η σέλα, ΔΕΝ ακουμπάει στην ODYSSEY ... Δείτε τις φωτό, με την "μαμά" μπαταρία κ την ODYSSEY ... Tην βέργα την φωτογραφίζω, για να φανεί η απόσταση απ' την μπαταρία.
|
|||
|
|||
Πράγματι δε φαίνεται και μεγάλη διαφορά στις 2 φωτό... και η βέργα δεν ακουμπάει σε καμία από τις περιπτώσεις...
|
|
|||
|
|||
tο κολλημα οφειλετε στο αδυνατο ελατηριο επαναφορας της κλειδαριας...
συχνο φαινομενο.... οτι απαντησαν οι ανωθεν.... γυρισμενο αριστερα το κλειδι στη θεση ανοιχτό, ενα αποφασιστικο κτυπημα στην σελα πισω κ συνηθως ξεκουμπωνει... οχι πανικος... |
|
|||
|
|||
η καλύτερη λύση ειναι να παρετε ενα 1150...... Η μπαταρια ειναι και ποιο μεγαλη και τέτοια κωλύματα δεν υπάρχουν!!
σαν το ναπο μίλησα τωρα ... |
|
|||
|
|||
Ασε γιατι εσας η μπαταρια ειναι ακομα πιο μπερδεμα εκει που ειναι φιλαρακι , εμας δυο σφυριες παιζεις εκει στον σκελετο και βγαινει
|
|
|