|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ενεργειακό τζάκι, πετρέλαιο τέλος..
αυτα τα τζάκια καίνε και πεπιεσμένο πριονίδι αν απαιτηθεί.
στην πόλη αξίζει να ψαχτεί κανείς |
|
|||
|
|||
Ξεκινάνε οι τιμές από €65 / τόνος και καταλήγουν σε μας με €200.
|
|
|||
|
|||
Πολύ Καλό άκουσα πολύ καλά λόγια απο φίλους που του έχουν κάνει.....
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Ντίνο για την κατασκευή σου ...
Το είχα σκεφτεί κι εγώ παλιότερα - όταν έφτιαχνα το σπίτι μου, για να δουλεύει παράλληλα με το καλοριφέρ κ να ενισχύει την θέρμανση, όταν είναι αναμμένο το τζάκι, με απώτερο σκοπό την οικονομία πετρελαίου .... Τότε όμως, με είχαν αποθαρρύνει οι "ειδικοί", λέγοντάς μου ότι, στην τελική, δεν έχεις κ πολύ κέρδος, αφού τα ξύλα, είναι πανάκριβα εδώ στην Αθήνα, συν την βρώμα τους συν την φασαρία τους, συν τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεσαι - κ δεν υπάρχει στις πολυκατοικίες ... Θα μου πεις, στο πετρέλαιο σε κλέβουν στα λίτρα .... Αλλά μήπως και στα ξύλα, δεν σε κλέβουν στο ζύγι ???? Αυτό που δεν είδα στις φωτό είναι οι σωλήνες στο υπόλοιπο σπίτι ... Κ μια ερώτηση κρίσεως ... Την νύχτα, ποιός σηκώνεται κάθε 2 ώρες να "φορτώνει" το τζάκι ????
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ειμαστε πολυ προχωρημενοι εμεις οι πειραιωτες! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΒΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΣ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τωρα για το βράδυ, πραγματικά δεν χρειαζεται αν εχει ζεστανει το σπιτι κατα την ημέρα.. Εχει 60 πόντους πέτρινο τοίχο γυρω γυρω οπότε δεν έχει και πολλες απώλειες.. Ε, και γιατι να το κρύψομεν αλλωστε, υπάρχει και η αρχέγονη φλόγα κάτω από το πάπλωμα... |
|
|||
|
|||
ναι...,να αρχισουμε να πουλαμε την περισσεβουμενη ενεργεια που παραγουμε...
|
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφη κατασκευή κάποια στιγμη ίσως προχωρήσω και εγώ σε μια τέτοια τοποθέτηση στο σπίτι . Σας ευχαριστούμε για τις πληροφορίες . Last edited by adventure; 25-12-2010 at 21:12. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών συνεδριάζει το Σάββατο για το πετρέλαιο θέρμανσης | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 08-10-2010 01:32 |
φωτιά στο πετρέλαιο θέρμανσης | nek21 | Χρήσιμα | 17 | 08-09-2010 10:34 |
Ενεργειακό σπίτι - Ηλιοτρόπιο! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Περιβάλλον | 7 | 28-08-2010 11:43 |
BMW τέλος ............ | riko46 | Διάφορα | 26 | 18-01-2010 11:22 |
F 800 Ευαισθησία ABS τέλος!!!!!!!! | sv1awi | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-10-2009 20:31 |