|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Transalpina-Transfagarasan με το σταυρο στο χερι
|
||||
|
||||
Καλή συνέχεια Γιαννάκο ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δ. ειναι κε ο σταυρος που κουβαλαμε στον ομω εγω απο ενα σημειο κε μετα τον εκαμα σπαστο ! κε εδοσα τα κοματια αποκη απο δω κε απλος συντονηζω να μην χαθει φορσα Γιανακο !!! |
|
|||
|
|||
Η νύχτα δεν άργησε να έρθει ΑΛΛΑ προς κ@λοφαρδια μου το φεγγάρι ήταν ολόγιομο και ο ουρανός πεντακάθαρος ..
Ξαφνικά και εκεί που έπαιζα με πατάει δεν με πατάει (σαν να μαδάω μαργαρίτα ένα πράμα) με τις λακκούβες αρχίζει ένα κομμάτι πρόσφατα στρωμένο χωρίς ίχνος λακκούβας και κινδύνου ,με το φεγγάρι στα δεξιά μου να μου φέγγει σαν το άστρο της Βηθλεέμ και το ποτάμι να λαμπυρίζει σαν ένα τεράστιο φίδι . Εισέρχομαι σε κάτι τούνελ που λες και ήταν ψεύτικα....Η μάνα φύση σε συνδυασμό με το ανθρώπινο χέρι και φαντασία που θα ζήλευε και ο Σπίλμπεργκ, σου δείχνουν μια μαγική εικόνα που δεν θα μπορούσε να την σκεφτεί ανθρώπου νους... Γιαυτό και εγώ σήμερα θα κατασκηνώσω στην όχθη του ποταμού μέσα το χωριό Lyuti Brod για να μπορέσω να απαθανατίσω αύριο με το φως της ημέρας όσο μπορώ καλύτερα αυτό το θαύμα ...ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΑΣ.. |
|
|||
|
|||
Το νανούρισμα του ποταμού με έριξε σε λήθαργο σε χρόνο ντέ ται .Μετά από 5-6 ώρες ύπνου περίπου με βρήκε το ξημέρωμα σε ένα παρκάκι με αρκετό πράσινο
Και παιδική χαρά δίπλα στο ποτάμι και στην απέναντι- όχθη να δεσπόζουν 2 βράχοι σαν τις συμπληγάδες . Μετά το μάζεμα της σκηνής και μερικές φωτογραφίας καβάλησα το άτι και ξεχύθηκα ξανά στους δρόμους, αφού γύρισα καμία 300ρια μέτρα πίσω για να υλοποιήσω τον σκοπό της διανυκτέρευσης... |
|
|||
|
|||
Γιάννη σε διαβάζω και σε απολαμβανω ,είσαι ωραίος ,μπράβο φιλαρακι,
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλό ταξιδιωτικό που το διαβάζεις με ενδιαφέρον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Αυτά ειναι...
|
|
|||
|
|||
Με τον σταυρό στο χέρι και την ταυτότητα στο στόμα!..καλη συνεχεια Johnny boy!!
|
|
|||
|
|||
φουλ ομορφιες βλέπω. ...........αντε για δωσε ...........δωσε λεμε.....
|
|
|