|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Pet Shop???
Ανάλογα τον σκύλο βασικά.
Εμένα με Acana είχε προβλήματα με διάρροιες κλπ. Μετά απο πολλύ ψάξιμο αυτή τη στιγμή δίνω Orijen 6 Fish και πάει καλα (bull Terrier έχω). ότι και να πάρεις δώσε λίγο και πρόσεχε για σημάδια...δυσπεψίας - διάρροιας κλπ, μην κάνεις την πατάτα που έκανα έγω και πήρα 13 κιλο απο την αρχή και το πέταξα στα αδέσποτα. πάρε μικρές συσκευασέιες ...δοκίμασε και μετά μεγάλη. |
|
|||
|
|||
[QUOTE=ckk;481517]Θα περάσω σήμερα και θα σου πω, από το κατάστημα που βρίσκεται επάνω στην Κηφισίας 286, μεταξύ Κηφισιάς και Ερυθραίας, απέναντι από το κατάστημα της Citroen.
[FONT="Arial"][SIZE="3"]Λευτέρη μπο...................................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φάνε σκυλοτροφές για να έχουν υγεία ενώ εμείς όχι Δώσε παϊδάκια να δεις πόσο θα μεγαλώσει |
|
|||
|
|||
LIDL :10 κιλα 8 Ε
κονσερβες 1250 gr 0,97 Ε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τα παϊδάκια τα θέλω για μένα... Πρέπει και εγώ να μεγαλώσω....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κανά παϊδάκι παίζει...??? Οι τούρκοι στην Γερμανία, ακόμη και σήμερα, τρώνε σκυλοτροφές για οικονομία. Επίσης πριν χρόνια είχα 5 λυκόσκυλα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Τους μαγείρευα σε 28άρα κατσαρόλα. Μπήκε μια μέρα η αδελφή της γυναίκας μου – έφαγε – και όχι μόνο της άρεσε, αλλά μου ζήτησε και την συνταγή. Όταν κατάλαβε… |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτά τα ολίγα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως αν κάποιος ενδιαφέρεται έχω τηλεφωνάκια απο χασάπιδες που δίνουν κόκαλα και κρέας σε πολύ χαμηλή τιμή για σκυλιά (0,39 ευρώ / κιλό) και αν σκεφτείς ότι χρειάζεται μέσο όρο 1,5 κιλό barf την ημέρα το κόστος είναι ραγματικά χαμηλό (17-20 ευρώ τον μήνα).... The BARF Diet |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άρθρο 99 και για το e-Shop.gr | frits | Επικαιρότητα | 21 | 24-06-2011 23:00 |
M TEC Online Shop | antonis1150GSA | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 06-06-2011 22:59 |
on line shop tei.....de ??? | mlock | Γενικά - Αναβάτης | 3 | 29-12-2009 23:04 |