|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στην τελική πάμε και βλέπουμε!!!
Στην επόμενη στάση μας πήρα την πρωτοβουλία να πω στον Κώστα ότι για ένα 4ώρο δεν λέει να πάμε Ljubliana και ας την αφείσουμε για κάποια άλλη φορά!!! Δεν είχε πρόβλημα και κοιτώντας το GPS βρήκα το Kranj λίγο ποιό πάνω από την Ljubjiana κάπου στα 50χλμ και στο δρόμο για Villach απ το οποίο θέλαμε να πάμε την επομένη!!! Φτάνοντας στο Kranj πέσαμε πάνω στο κτήριο της Αστυνομίας και πηγαίνοντας να ρωτήσω αν ξέρουν για κάνα καλό δωμάτιο μου είπαν απλά ότι δεν ξέρουν!!! Και πάμε στο πρώτο που βρήκαμε μπροστά μας!!! Πάω μέσα ρωτάω πόσο μου λέει 72€ έγινε φιλενάδα λέω αν δεν βρώ κάτι ποιο οικονομικό θα ξανά ρθω!!! Κάνοντας μια γύρα στην πόλη για αναζήτηση ξενοδοχείου βγήκαμε και λίγο παραέξω με αποτέλεσμα να δούμε ότι η Σλοβενία είναι μια πανέμορφη χώρα με αγροτική ζωή και την παρομοίασα σαν μια ποιο άγρια Αυστρία!!!! Τελικά δεν έπαιζε τίποτα και κάτσαμε στα 72€!!!! |
|
|||
|
|||
Σαστεωραίοι λέμεεε!!!!!!!!
Πες και παρακάτω.... Και φώτο από το Γκαρμις θέμε |
|
|||
|
|||
Κάναμε το μπανάκι μας και κατέβηκα στο καφέ που είχε το ξενοδοχείο!!Σκάει ένας σερβιτόρος,
Τι θα πάρετε, 2 νεράκια εμφιαλωμένα με ποτηράκι και πάγο, Μάλιστα ο τύπος και τα φέρνει!! Αμέσως νεράκι στο seiker χτύπημα αστραπή με διαρροές για το δικό μου seiker και ένα στίγμα το ότι ήμουν και εγώ εκεί, άδειασμα στο ποτηράκι με τον πάγο γέμισμα μέχρι πάνω και καλαμάκι από την κολοτσέπη και έτοιμο το all-day coffee superior bar και στην Slovenia!!! Αφού ήπιαμε αλλά Ελληνικά το καφεδάκι μας πήγαμε πάνω να πάρουμε μια ζακετούλα να μην πουντιάσουμε κιόλας και βγήκαμε στην αναζήτηση τροφής!!! Μάταια!!! McDonalds η φάση σήμερα και ένα τυπάκι να μου λέει τι θα πάρετε???Chiken filet με patate frite!!!How much λεει 3-6 or 9, 12 του λέω και εγώ και έτσι έγινε!!! Αφού φάγαμε κάναμε μια γύρα και πήγαμε σε μια πολύ ωραία μπυραρία!!! Πήραμε τις μπυρίτσες μας και ξεκινήσαμε να κάνουμε όμορφες κουβέντες για ταξίδια θέλω και ψυχές!!! Ώσπου σκάει ο σερβιτόρος κατά τις 00:30 και παίρνοντας τις μπύρες από μπροστά μας μας λέει και ένα Thank you και μας έβαλε για την μία για ύπνο!!Έτσι σιγά σιγά πήραμε το δρόμο για το ξενοδοχείο!!! |
|
|||
|
|||
Α! που 'σαι;
Βάλε και καμιά φώτο τη μοτο του φίλου σου... Honda μοιάζει, αλλά δεν πειράζει |
|
|||
|
|||
Άντε παλικάρι μου συνέχα γιατί από αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής πατήσαμε στους ίδιους δρόμους με κάποιες ημέρες διαφορά.
(δεν έκατσε γμτ να συναντηθούμε ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι ρε φίλε σε είχα στο μυαλό μου αλλά δεν έπαιρνε στην Σερβία!!!
Την επόμενη!! |
|
|||
|
|||
Έτσι Στεφανάκο...στην επόμενη. Ε, κάπου θα μας κάτσει δεν μπορεί
|
|
|||
|
|||
Συνεχισε φιλαρακι, τελεια το πας!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι εσύ βρε τ' αγόρι μ' , αφού δεν την αντέχεις τη ζέστα, τι θέλεις τα ταξίδια καλοκαιριάτικα; Η καλύτερη παρέα, ο ΣερΚώστας, έχει όμορφο μηχανάκι. |
|
|