|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μοτο.............
ειχα ενα scarver για 3 χρονακια και μετα πηρα ενα 1200gs!
παραμενω bmw-δακιας λοιπον!και παντα on-off-ιτης!περιμενω το 1300-1400-1500gs κτλπ |
|
|||
|
|||
Από μηχανή είμαι ένας τυχερός κάτοχος μιας 1200 Adve.
Δυστυχώς όμως λόγω οικογενειακών και λοιπών υποχρεώσεων την "χαίρομαι" σπανίως. Έτσι, χειμώνα - καλοκαίρι θα με δείτε πάνω σε ένα Beverly 500, το οποίο χρησιμοποιώ για τις καθημερινές μου μετακινήσεις είτε βρέχει είτε χιονίζει..... Να σημειώσω επίσης ότι η αγαπημένη μου μπέμπα (από πλευράς εμφανίσεως) είναι η 1150 Adve! |
|
|||
|
|||
Από μικρός ονειρευόμουνα μία μπέμπα! Όταν σπανίως έβλεπα στον δρόμο κάποιο GS ξετρελλαινόμουνα!
Είχα (και συνεχίζω να έχω) ένα Virago 250 για 17 συναπτά έτη! Πέρυσι τέτοιο καιρό ήμουν ανάμεσα στο 1150 ADV και στο 1200 ADV. Τελικά, με κέρδισε το 1200 και από τότε ονειρεύομαι συνεχώς ταξίδια με το θεριό! |
|
|||
|
|||
Πρώην κάτοχος ενός f650gs Dakar από το 2004.'Εμεινα πολύ ικανοποιημένος από αυτό το μηχανάκι.Το όνειρο μου όμως ήταν μία R1200GS Adventure!Εδώ και 10 μήνες τo όνειρο πραγματοποιήθηκηκε και είμαι πλέον κάτοχος της πανέμορφης αυτής μοτό!Από τότε τρελά ερωτευμένος με την κυρία!
Κάνουμε μαζί πολλά!!!Και κυρίως χιλιόμετρα, σε 10 μήνες 25.600 χλμ! Να μαστε καλά παιδιά και να χαιρόμαστε όλοι τις μοτοσικλέτες μας! |
|
|||
|
|||
Εχωντας στην κατοχη μου ενα scarver 650 για τρια χρονια
( το οποιο το λατρεψα΄ πιο ευκολοδηγητο και απο παπακι ) φισικο ηταν η επομενη κινηση να ειναι η αγορα του gs1200 το οποιο δε το αλλαζω με τιποτα ........... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Είμαι κοντός βρε φίλε... που να το πάω το μουλάρι..
|
|
|||
|
|||
Σιγά ρε φίλε, μην είναι και το κόκκινο .....της ferrari
|
|
|||
|
|||
Μετά από χρόνια κ' 18 μηχανές κατάλαβα ότι ένα 1200gs είναι τοπ σε ολα, οσο για την επόμενη !!!!!!!!!...
|
|
|||
|
|||
1150 GS ADVENTURE και ξερό ψωμί .
Πάντα το γούσταρα αυτό το μηχανάκι και με πολύ κόπο το απόκτησα . Άρα όνειρο από όταν βγήκε το συγκεκριμένο μοντέλο . Δεν γραφω τιποτε το φιλαρακι μου τα ειπε ολα........ |
|
|