|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ
Η ώρα η καλή.
|
|
|||
|
|||
Να ζήσετε η ώρα η καλή.
ΥΓ: Απίστευτος τύπος είσαι: Να καλέσεις όλο το forum στο γάμο σου, χωρίς να θέλεις δώρα, απλά να έρθουν με τις BMW τους και θα πας και την νύφη με το RT. Με συγκίνησες, τι να πω. Μπράβο ρε μάγκα. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε όλους σας, να είστε καλά παιδιά.
|
|
|||
|
|||
Να ζησετε....παντα μαζι!!!!
|
|
|||
|
|||
Με το καλό....................
|
|
|||
|
|||
Ηλία και Σταματία...Να ζήσετε αγαπημένοι.! Τα συγχαρητήριά μου...Ευχαριστώ για την πρόσκληση! |
|
|||
|
|||
Όσοι από εσάς θελήσουν να παρευρεθούν με τις BMW, ενημερώστε με νωρίς ώστε να φροντίσω για φτηνή και καλή διαμονή στην Κάλαθο. Θα έχει πολύ κόσμο και εμείς του Forum θα ξεχωρίζουμε...
Εγώ και η Σταματία σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας, και σας Καληνυχτίζουμε. Καλο Σαββατοκύριακο όλοι. |
|
|||
|
|||
Μιχαλιό, δεν ρωτάς και τον φρεσκοπαντρεμένο Κώστα 366 να σου πει τις εντυπώσεις του;
Η ώρα η καλή φίλε και σου εύχομαι να γράψετε πολλά, υπέροχα και αγαπημένα χιλιόμετρα ζωής με την Σταματία σου! |
|
|||
|
|||
Το σκέφτηκες Καλά????????????
Για δες το πάλι το θέμα . . . . Άντε με το καλό |
|
|||
|
|||
Είμαστε 10 χρόνια μαζι ρε Κώστα, δεν το σκέφτηκα καθόλου, μου συμβαίνει και είναι πολύ όμορφη εμπειρία, φυσικό επακόλουθο...σαν να βάζεις 6η στα 100 και χαλαρώνεις...
Είναι εδώ δίπλα μου, γελάει και μου λέει ότι σε λίγα χρόνια θα γράφω: "Κώστα, γνώρισα μια μικρούλα, μου είμαι φυσικό επακόλουθο, σαν να κατεβάζω σε 3 και να κάνω προσπέραση με 150... Ε ρε κύκλους που κάνει η ζωή. Φλέγον θέμα άνοιξα στις 2 το πρωί.... |
|
|