|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 10/04 Ο καφές της Θεσσαλονίκης, η ληστεία του τραίνου και τα χαμένα λουκανικάκια
Επειδή με την όρεξη έμεινα την προηγούμενη........
έρχομαι να δοκιμάσω αυτά τα.......... λουκανικάκια... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 10/04 Ο καφές της Θεσσαλονίκης, η ληστεία του τραίνου και τα χαμένα λουκανικάκια
Απόσπασμα:
To καλό Mojito σύντομα στην θερινή vila Sakis.....by xurxes.........
|
|
|||
|
|||
Καλο καφέ στα φιλαράκια!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Kαλα να περασετε με το καλο να τα πειτε και να τα πιειτε !!!!
|
|
|||
|
|||
Να ΄σαι καλά φιλαράκο κι ελπίζω να βολέψει εκείνες τις ημέρες.
Δεν έχουμε και πολλές ευκαιρίες τελευταία και δεν είναι να τις χάνουμε. Απόσπασμα:
Όχι τίποτε απολύτως. Αντιθέτως, προσπαθώ να τους φέρω κοντά μου . . . σε απόσταση βολής. Και το πρώτο, δεν μας χαλάει. Μαζί με τσ' άλλοι, τιμωρία . . . κάτι δεν πρέπει να 'γραψες σωστά. Σ' ευχαριστώ και καλό βράδυ. . . . κι ο τοίχος όλος. Πάμε για επανάληψη. Να 'σαι καλά . . . και στα δικά σας Μάριε. Που 'σαι βρε Λιάκο; Ανέλαβε βρε πουλάκι μου . . . έχω να πάω και φάσηΜμπουκ. |
|
|||
|
|||
Γρηγόρη, να 'σαι καλά φιλαράκι.
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=nikos-x;
Που 'σαι βρε Λιάκο; Ανέλαβε βρε πουλάκι μου . . . έχω να πάω και φάσηΜμπουκ. [/QUOTE] αντε ξεκουρασου αναλαμβανω σκοπια εγω.,.,.,. |
|
|||
|
|||
Ασε δεν το γράφω,.,
|
|
|||
|
|||
Μπερδευτηκες αγορι;;;;; κοκομπλοκο!!!! |
|
|||
|
|||
Μετά το κοτόπουλο διαίτης....
Επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο... Λουκάνικα διαίτης... Από τον παμμέγιστο mastersef..,., Nikos-X... coming soon... |
|
|