|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αίτημα διαγραφής μέλους !!!
Ενα έχω να πω... Τα παιδία παίζει.... Αυτά είναι σαχλαμάρες και (αναθεωρήστε) όλοι σας
|
|
|||
|
|||
κ. Ναπολεοντα αν εχεις πικραθει απο μια παρεα φευγεις αξιοπρεπως και δεν της δινεις αξια με το να ασχολεισαι κι αλλο. Τα περι δικαστηριων και δικηγορων οταν για τοσο καιρο ησουν εδω και δεν σε ενοιαζε μονο εκδικηση μου κανουν....και ειμαστε μοτοπαρεα εκτος απο το πισι θα βρεθουμε και στους δρομους (πριν μια εβδ ημουν πρεβεζα με το 36ωρο) . εισαι ψηλα και μην ξεπεφτεις
|
|
|||
|
|||
... εγω παιδες να πω την αμαρτια μου ... καθοτι δεν συμμετεχω και τοσο στα μη μοτοσυκλετιστικα θεματα τελέυταια...δεν μπορεσα ακομα να καταλαβω γιατι τοσο πικρία και χολή! Συνεχιζω ομως να απορώ και να θαυμαζω την υπομονή και την ανοχή των υπευθύνων του διαδικτυακού αυτου χωρου σε τετοιου ειδους συμπεριφορες.
... Απο εκει και περα ...και για να πω την αληθεια ....αν και η Bayern εχει επιβεβαιώσει οτι ειναι φετος η καλυτερη ομαδα... πιστευω και θα ηθελα πολυ να παρει την κούπα το Dortmund. ... |
|
|||
|
|||
Είναι και κιτρινόμαυρη!
|
|
|||
|
|||
Ναπολέων, ζούμε σε δύσκολες εποχές, έχουμε να περάσουμε δια πυρός και σιδήρου, χρειαζόμαστε την οικογένεια, τους γνωστούς και φίλους για να ανταπεξέλθουμε σε όλα αυτά. Θέλω να πιστεύω ότι μαζί μπορούμε, ας κάνουμε άλλη μια προσπάθεια.
|
|
|||
|
|||
Με συγχωρείς και χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση φίλε aeriko αλλά τι ''όλοι μαζί μπορούμε και άλλη μια προσπάθεια''?
Ακούγεται σαν Α.Σαμαρά. Ο napgeo πήγε σε εισαγγελίες και υποδιεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος ΠΗΓΕ!!Όπως τουλάχιστον έγραψε. Είμαστε και γράφουμε στο GS FORUM.Forum με κύριο άξονα τις μοτοσυκλέτες bmw.Δεν είμαστε ούτε σε δικαστήρια,ούτε σε δημόσιες υπηρεσίες,ούτε στη Χάγη. Το οτί ο συγκεκριμένος δεν είχε bmw εμένα κάτι μου λέει...Αλλά τελικά είναι στην προσωπικότητα και στην ψυχολογία του εκάστοτε ανθρώπου... Τι άλλο να πούμε ή να πει κανείς??? Ειλικρινά προκαλεί θλίψη το όλο γεγονός.Και στην τελική καθόλου αντρίκια εξήγηση. Έχεις θέμα-διαφωνία-πρόβλημα-οτιδήποτε?? Προσπάθησε να το λύσεις πρώτα εκ των έσω με τους αρμόδιους και μετά αν δεις κάτι που δεν σε εκφράζει-δεν συμφωνείς βγες δημόσια και γράψε αυτά που πιστεύεις. Για μένα η συγκεκριμένη κίνηση είναι το λιγότερο που μπορώ να τη χαρακτηρίσω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΡΙΜΑ και μόνο ΚΡΙΜΑ..... Το να γράψω λόγια συμπαράστασης στον Νίκο που γνωρίζω προσωπικά μέσα από αυτό το φόρουμ είναι για μένα τυπικό αλλά θα το κάνω. Νίκο δυστυχώς υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα τέτοιοι άνθρωποι... Μόνο τα καλύτερα εύχομαι και ελπίζω να βρεθεί λύση σε αυτό το απαράδεκτο σκηνικό που έκανε το συγκεκριμένο ''μέλος'' του φόρουμ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η προσωπική μου εμπειρία δεν μου επιτρέπει να δεχτώ οτι το GSForum εμπλέκεται σε παρανομίες, αλλά ούτε σε διαγραφή π.μ. χωρίς την αίτηση του ενδιαφερομένου. Οι δε "προσβολές" που μπορεί να τύχουν κατα καιρούς μεταξύ μελών, απαντώνται δημοσίως, με π.μ. ή τηλεφωνικά. Είμαστε αρκετά ώριμοι για να αποφεύγουμε τις πρόχειρες δικαιολογίες. Συγγνώμη αν σε στενοχώρησα κάπως αλλά προτιμώ αυτόν τον τρόπο στούς φίλους και όχι τον άλλο που συνηγορεί με τα εκ παραδρομής λεγόμενα ! Νάσαι πάντα καλά !! |
|
|||
|
|||
Απελθέτο απ εμού το ποτήριον τούτο.
|
|
|||
|
|||
Εχε χαρη που χει μπλεξει με ατομα σαν τους αφους Δουριδα που δεν εχουν καμια προθεση ν αρχισουν τις αγωγες σε εξυπνακιδες μελη για συκοφαντικη δυσφημιση κ σ αυτον κ στους αλλους τους καλοθελητες τον βασιλια με τον κουμπαρο του να τους φυγει ο κωλ0ς να πληρωνουν τα μαλιοκεφαλα τους για τις ανιποστατες μ@λακιες που λενε εδω μεσα απο περυσι για τις ομαδικες...λες κ αυτοι μιλησανε με το θεο κ τους τα πε ως εχουν τα πραγματα... κ ολοι οι υπολοιποι τρωμε κουτοχορτο κ ηρθαν οι σωτηρες να σωσουν 7000 μ@λακες που μας κοροιδευουν....
......σα δε ντρεπομαστε λιγο λεω γω... μεγαλοι ανθρωποι που φοραμε υποτιθεται παντελονια.....κ αν δεν εχουμε κατσει κ φαει κ πιει μαζι....ντροπη σας! Κ κατι αλλο...αιτηση διαγραφης δεν ειχε κανει ουτε ο πιο ξεφτυλας εδω μεσα....αιτηση διαγραφης?????ελεος!!! Οι Κυριοι...οπου νιωθουν ανεπηθυμητοι περνουν το καπελακι τους κ φευγουν...δεν καθονται να ανακοινωνουν ηρωικες αποχωρησεις!!!αυτα ειναι ρομπιλικια κ ξεφτιλικια! Τα σεβη μου κ φιλικα προς ολους ασχετα απ τον τονο! sent from my galaxy S2 |
|
|||
|
|||
Αίτημα διαγραφής μέλους !!!
Συμφωνώ απόλυτα με τον ortho και τον tzima
Πάνω στον θυμό σου κατηγορεις και προσβάλεις πολύ κόσμο και είναι κρίμα. Και με τις γυναίκες μας όταν τσακώνομαστε θέλουμε να τις χωρίσουμε, αλλά τις αγαπάμε και δεν κάνουμε χωρίς αυτές !!! Κρίμα να λέγονται πικρόχολα με τέτοιες αφορμές ΓΙΑ ΤΑ ΛΆΣΤΙΧΑ ; ; ; Άστο ρε Ναπο να πάει στο καλό. Δεν αξίζει το κόπο. Εξακολουθώ να σε συμπαθώ και να θέλω να πιούμε καφεδάκι παρέα να περάσουμε καλά με πειράγματα, άστεία έτσι όπως μοναδικά εσυ ξέρεις. . Α ρε admins τι τραβάτε και εσείς σε αυτή την τεράστια παρέα είμαστε για ψυχοθεραπείας όλoi μας. Χαράς την υπομονή σας. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|