|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Throttle synchronize moto-cycle.de
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η ρυθμιση των κυλινδρων γινεται παντα με ζεστη την μηχανη και οχι κρυα . 2. Οταν ειναι καλοκαιρι και ζεστος ο καιρος και εισαι πχ σε κινηση, παιζει κατα την εκκινηση με 1η να αισθανεσαι καποιους "κραδασμους", μολις ομως κανεις γυρω στα 5 μετρα εν κινηση... τελος. Ειναι αεροψυκτος βλεπεις !!! Αν στο κανει και το χειμωνα τοτε... λιγο παραπανω γκαζι κατα την εκκινηση !!! Απόσπασμα:
2. Σαν κριτηριο ειναι σωστο, γιατι και εγω με βαση το οτι σε αυτες τις στροφες την δουλευω, επελεξα τις 4.000 στροφες . Η αληθεια ομως ειναι οτι, μπορεις να επιλεξεις οποιον αριθμο στροφων θελεις, ειτε ειναι πχ 1.500 ή 4.000 ή 5.500 ή 7.500 κτλ |
|
|||
|
|||
Επειδή όμως ο κινητήρας θα είναι ήδη ζεστός κ η ρύθμιση θα γίνει με τη μηχανή στο stand οτι και να κάνεις φρόντισε να το κάνεις σχετικά γρήγορα αλλά όχι βιαστικά.
Καλό θα ήταν να γίνει κ ένα reset στο ρελαντί(Idle Actuator Calibration) πριν. Μερικές χρήσιμες πληροφορίες κ εδώ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για αυτον τον λογο μια φορα κατακαλοκαιρο, πηρα το carbtune και σε μια προγραμματισμενη βολτα μας σε ενα βουνο, σχεδον στην κορυφη που ειχε δροσερο αερακι, εκανα την ρυθμιση μου με την ησυχια μου. Ουτε ανεμιστηρες ουτε τιποτα !!! |
|
|||
|
|||
Κατατοπιστικοτατοι ολοι!Τα ευχαριστηρια της μπεμπας μου κ φυσικα απο εμενα.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Moto Surfing!!! | kostasvar | Χιούμορ | 7 | 16-11-2009 01:50 |
Moto gp!!!! | arisxios | Αγώνες | 6 | 05-10-2009 09:22 |
καθαρισμός σωμάτων ψεκασμού-throttle bodies σε 1100gs | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 02-10-2009 00:06 |
Moto gp!!!! | arisxios | Αγώνες | 9 | 07-09-2009 17:50 |
THROTTLE BODDIES Η' ΣΤΑ ...ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ INJECTION!! | kostas_366 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 36 | 28-03-2009 01:03 |