|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σχετικά με τις πολιτικές αντιπαραθέσεις!
Απόσπασμα:
μα ποιος τα ελεγε αυτα...ποιος να δεις ποιος........πριν λιγο καιρο ντε......το ονομα του μου διαφευγει του μπαγασα αλλα θα τον θυμηθω..... end of spam |
|
|||
|
|||
Γιάννη καλημέρα στο Solingen!
Εχεις και δίκιο κι άδικο..... κάποιες φορές οι συζητήσεις εκτρέπονται και παρεκτρέπονται κι είναι λογικό μιά κι ο καθένας μας έχει τις απόψεις του και τον τρόπο του να τις παρουσιάζει. Η πολιτική - καλύτερα η μη πολιτική- των τελευταίων χρόνων έχει ρημάξει τη ζωή μας κι είναι αυτή που καθορίζει την πορεία της. Εχεις άδικο, διότι υπό αυτή την έννοια δε θα έπρεπε να υπάρχει καθόλου η ενότητα "Γενικά". Συνδυάζοντας και τα δύο, το καλύτερο είναι να βρούμε έναν τρόπο να τα γερφυρώσουμε.... Τσακωμοί διαδικτυακοί έχουν γίνει πολλοί, εχώ έχω συμμετάσχει σε αρκετούς, κάθε φορά όμως που συναντώ έναν "αντίπαλο" σε καφέ τα λέμε μιά χαρά συντροφικά! Καλούς δρόμους να έχεις φίλε στις Autobahn!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι ξεκάθαρο.....ότι τον Γιάννη, τον "χαλάνε", οι έντονες αντιπαραθέσεις και ο τρόπος που κάποιοι γράφουν Να πω την αλήθεια......και εγώ έχω αρχίσει και "στραβωνω", όταν κάποιος ξεφεύγει και τσουβαλιαζει Αλλα νομίζω ότι οι διαδικτυακές κουβέντες, καλό κάνουν.....κάτι σαν ψυχοθεραπεια |
|
|||
|
|||
... σωστα μιλας φιλε !...αλλα...
... ειμαι εδω και τοσα χρονια μαρτυρας της δημιουργιας μιας απιστευτης μοτο-παρεας εδω μεσα σε αυτο το χωρο και αυτο που με εκανε εντυπωση και παντα θαυμαζα ηταν το επιπεδο των συνομιλητων και τον τροπο που λυνοταν οι διαφωνιες ..... εδω ομως και λιγο καιρο παρατηρω μια εκρηξη αυτων των πολιτικων θεματων σε φιλαθλικο επιπεδο ...οπου στο τελος οι παρεκτροπές και οι ειρωνιες , απαιχουν ετη φωτος για να μιλαμε για φιλους ! ...δεν κανω παρατηρηση σε κανενα !...αντιλαμβανομε οτι η πολιτικη επικαιρότητα και η κριση εχει επηρεάσει αρνητικα σε απιστευτο βαθμο την ψυχολογία και την διαθεση μας ...και φυσικο ειναι να καθρεπτιζετε και εδω μεσα απλα προτεινω .....ψυχραιμια!!! ...εχουμε λιγο ξεφυυυύγ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
η πολιτικη συζητηση Γιαννη δεν ειναι κακο ..,μαλλον καλο ειναι.,.,.,
η ποιλιτικοποιημενες συζητησεις και η κοματικες αντιπαραθεσεις ειναι το εκτρωμα,.,.αλλα αν προσεξεις το, 85% αυτον που περνουν μερος ειναι ατομα που ουδεμια σχεση εχουν με τον μοτοσυκλετισμο.,., |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν ¨χαλάνε¨ μόνο τον Γιάννη. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ok Γιάννη, την παρότρυνση/πρότασή σου, θα την παραθέτουμε στα θέματα που μπορεί να "ξεφύγουν", ελπίζοντας οι συνομιλητές να το λάβουν υπόψιν τους και να επανέλθουν τα πνεύματα, στην προτεραία τους κατάσταση ... Δλδ, υγιής κουβέντα μεταξύ φίλων ... όπως θα γινόταν στο σαλόνι του σπιτιού μας ... Σαν να γινόταν η κουβέντα face to face κ όχι πίσω απ' τα άψυχα πληκτρολόγια ... .
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ας ελπίσουμε ότι θα ισχύσει για όλους η παραπάνω παράκληση ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΜΑΚΑΡΙ.,.,., |
|
|